Bijzondere bruiloft in dierentuin Wildlands Adventure Zoo 

Het is niet altijd even makkelijk een bijzondere trouwlocatie te vinden, voor Marleen (40) en Stephan (44) was het echter geen probleem. Zij wisten al snel dat hun bruiloft plaats moest vinden in de dierentuin.

Bijzondere bruiloft in dierentuin Wildlands Adventure Zoo
Foto: ByDianne Fotografie

De hele dag rondlopen in de dierentuin

“Onze grote dag was gepland op de geboortedatum van mijn schoonmoeder. Ze is niet meer onder ons en zo was ze er toch nog bij. De ceremonie was om tien uur, daarna konden onze gasten de hele dag Wildlands Adventure Zoo in op onze kosten. Die plek heeft een bijzondere betekenis, in mijn jeugd gingen we daar zo’n zeven, acht keer per jaar naartoe.”

Alles was goed geregeld

“Er kwamen tachtig gasten die ons gedurende de hele dag opzochten, ‘s avonds was er een barbecue op een nabijgelegen camping. Het was echt geweldig in de dierentuin, er was zo veel moois geregeld. Onze gasten kregen allemaal rugzakjes gevuld met broodjes, drinken en snoep. Kinderen kregen een herbruikbaar waterflesje en volwassenen een heel mooie metalen Wildlands-beker voor koffie of thee, en ze mochten alles houden. Alles ging via de dierentuin, we hoefden bijna niks zelf te regelen.”

Bijzondere bruiloft in dierentuin Wildlands Adventure Zoo
Foto: ByDianne Fotografie

Ieder een eigen bedankje

Voor de getuigen heeft het stel persoonlijke cadeaus las bedankje uitgezocht, in plaats van een algemeen cadeau voor alle gasten. “Voor mijn oom een bioscoopbon, mijn vader heeft een waardebon voor een computerspel gekregen en de getuigen van Stephan kregen een kartbon. Vanwege corona hebben we besloten om het grote feest precies een jaar te verplaatsen, dan geven we ook de geplande bedankjes. We versturen de foto van alle kaarten met een dankwens digitaal rond de datum van het feest.”

De gouden tip: “Wildlands was een bijzondere plek om te trouwen, we mochten zelfs aapjes voeren.”