Hannah Godwin getrouwd in 3 Pronovias bruidsjurken 

Influencer en 'The Bachelor' ster Hannah Godwin heeft haar jawoord gegeven aan Dylan Barbour. Tijdens hun bruiloft droeg Hannah maar liefst drie unieke custom made bruidsjurken van Atelier Pronovias.

Aanzoek in paradise

Waar Hannah als eerst meedeed als vrijgezelle vrouw in het 23e seizoen van The Bachelor, begint Dylans avontuur als vrijgezelle man in seizoen 15 van The Bachelorette. Het duurde dus even voordat het kersverse bruidspaar elkaar leerden kennen. Dat was namelijk pas tijdens het zesde seizoen van Bachelor in Paradise, dat in 2019 werd uitgezonden. Heel even leek het of Dylan concurrentie had, maar al snel bleek dat de twee toch meant to be waren. Tijdens de laatste aflevering van het seizoen, deed Dylan dan ook een aanzoek.

Huwelijk in Parijs

Na een verloving van ongeveer vier jaar was het gisteren dan zo ver. Tortelduifjes Hannah en Dylan stapten in Condécourt, net buiten Parijs, in het huwelijksbootje. Tijdens de bruiloft droeg Hannah maar liefst drie prachtige bruidsjurken van Atelier Pronovias, helemaal uniek en custom made voor haar.

Leestip: Giel Beelen en Floor in het geheim getrouwd

Atelier Pronovias lingerie dress

Haar eerste trouwjurk was een dubbele lingerie satijnen jurk, met een minimalistische look. De jurk heeft een ronde halslijn en dunne bandjes met een V-vormige rug. Als of het lijfje van deze bruidsjurk nog niet elegant en prachtig genoeg is, heeft de jurk ook nog eens een sleep van twee meter, die in de gehele lengte versierd is met knopen met dezelfde satijn als de jurk.

Verder ging ze voor een sluier van 3,7 meter, afgewerkt met zeer fijne kristallen strass steentjes, passend bij illusie tule handschoenen die met de hand zijn geborduurd met Swarovski kristallen. Accessoires to die for, dus! De sluier en handschoenen zijn met de hand geborduurd en waren pas na 40 uur klaar.

Naast de accessoires, is ook de jurk helemaal met de hand op maat voor Hannah gemaakt. Het maken van de patronen kostte 30 uur en het creëren van de jurk zelf maar liefst 60 uur.

Tweede Atelier Pronovias bruidsjurk met Italiaanse crêpe

Waarom één jurk van Pronovias, als je er ook meerdere kunt dragen? Dat heeft Hannah vast gedacht, toen zij ook een tweede bruidsjurk door het bruidsmodemerk liet ontwerpen. De tweede jurk had het unieke detail van het combineren van twee stoffen. Het lijfje met een strapless halslijn is gemaakt van Italiaanse crêpe en volledig met de hand geplooid om de prachtige details langs het lichaam te creëren.

De kolomvormige rok is gemaakt van met parels geborduurde tule, wat een speciale 3D-illusie creëert. En uiteraard kunnen we niet om deze prachtige split heen! Deze tweede trouwjurk heeft een kortere sleep dan de eerste, deze is namelijk 1,30 meter. De patroonontwikkeling duurde 40 uur en het maken van de jurk 80 uur (!!).

Meer inspiratie: Lieke Martens droeg tijdens haar bruiloft met Benjamin van Leer ook een prachtige trouwjurk van Pronovias.

Een Pronovias Party

De derde en laatste jurk, wederom een Haute Couture van Atelier Pronovias, is een jurk zonder sleep en heeft iets meer party-vibes. De jurk is gemaakt van glitter tule en is versierd met parels in dezelfde pareldetailering als de vorige jurk. Op die manier gaan Hannah’s looks moeiteloos in elkaar over. De gekruiste halterhalslijn aan de voorkant zorgt ervoor dat de jurk een volledig blote rug heeft.

Al die parels borduren kost natuurlijk tijd. In totaal heeft het borduren van deze jurk 10 uur gekost. Verder duurde het maken van de jurk zelf 50 uur en het ontwerpen van de patronen 25 uur. Maar, het is het waard! 😉