Dylan Haegens en Marit zijn getrouwd én in verwachting 

Eerder deze week stapten Dylan Haegens en vriendin Marit Brugman in het huwelijksbootje! De twee hebben meerdere keren hun bruiloft moeten uitstellen, maar nu hebben ze dan eindelijk 'ja' gezegd.

Dylan Haegens en Marit zijn getrouwd én in verwachting
Foto: Dylan Haegens

Eindelijk de bruiloft

Op 29 oktober 2019 ging Dylan al op één knie voor zijn Marit, maar ook bij hen gooide corona roet in het eten.

Gisteren deelden zowel Dylan als Marit een trouwfoto van hun bruiloft op Instagram. Ieder met de caption “We’ve just got married” gevolgd door een hartje een een ring emoji. Later op de dag kwam nóg een trouwfoto online met wel een hele leuke mededeling: het stel is in verwachting!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marit Haegens-Brugman (@maritbrugman)

Een kleine verrassing

“O ja, nog een kleine verrassing: wij worden papa en mama!” schrijft Dylan bij de foto op Instagram. “Iets waar we heel lang van dromen en nu eindelijk mag gebeuren. Het is geen vanzelfsprekendheid geweest en dat het nu précies zou samenvallen, hadden we nooit verwacht. Net als dat we nooit verwacht hadden dat we de bruiloft 2 keer zouden moeten verzetten. Maar precies dát is het leven. Het is niet te voorspellen. Het is accepteren hoe het loopt, iets dat soms heel moeilijk kan zijn, en soms tot een intens mooie samensmelting van twee bijzondere levensgebeurtenissen kan leiden.

We zijn intens gelukkig en hebben het gisteren tijdens de bruiloft op een heel mooie manier bekend kunnen maken aan onze familie en vrienden. En dat we het nu met jullie kunnen delen is mega bijzonder!

En het zou ons kind niet zijn als ie niet al een beetje humor zou hebben. Baby Haegens is uitgerekend op 1 april 2023. Geen grap. Echt waar.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dylan Haegens (@dylanhaegens)