Duncan Laurence getrouwd in Zweden 

Heb je nog wat inspiratie nodig voor jullie wedding? Check dan de prachtige beelden van de bruiloft van Duncan Laurence. De zanger is dit weekend getrouwd in Zweden met zijn lief Jordan Garfield, en wow, wat een prachtige bloemendecoratie hadden ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Duncan Laurence (@itsduncanlaurence)

 

Duncan en Jordan trouwden in het geweldig mooie Häringe Slott in Zweden, op 25 minuten afstand van Stockholm. De locatie werd gedecoreerd met grote witte lelies en gipskruid, alles in een serene witte kleur. Op de foto’s is te zien dat de twee allebei in een geweldig zwart jasje trouwden en samen de witte taart met vier lagen aansneden. De met witte kaarsen en wit servies gedekte tafels maakten de magische look compleet. Of de twee na de wedding nog een duik in het mooie zwembad hebben genomen is bij ons niet bekend, maar hij diende in ieder geval als prachtige plek voor het trouwfeest.

Lees ook: RAPPER MR. POLSKA GETROUWD IN POLEN

Het koppel is begin 2020 samen en vierden eind dat jaar hun verloving. Ze hebben hun trouwerij in privésfeer gevierd, maar postten – gelukkig voor ons – wel allebei de prachtige beelden op Instagram. Jordan deelde ook een extra beeld van de feestelijke ceremonie:

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordan de Moor (@imjordandemoor)

Leestip: intieme bruiloft van actrice Kat Dennings