Diederik Jekel en vriendin zijn verloofd na aanzoek met zelfgemaakte escaperoom 

Diederik Jekel en zijn vriendin Eline zijn verloofd! Een basic aanzoek was het zeker niet, Diederik had namelijk een heuse escaperoom gebouwd met als afsluiter de ring en de grote vraag.

Diederik Jekel en vriendin zijn verloofd na aanzoek met zelfgemaakte escaperoom
Foto: Diederik Jekel

Afgelopen zaterdag was het zo ver, Diederik stelde Eline dé vraag, waar zij vervolgens ‘ja’ op zei. “De liefste, mooiste, slimste, grappigste en fijnste vrouw, met het allergrootste hart zei: Ja! En daarmee ben ik de gelukkigste man op aarde.” schrijft hij op Instagram.

In een post vol foto’s van het aanzoek vertelt hij hoe hij alles had georganiseerd. “Deze zaterdag viel er een envelop op de deurmat met daarin een usb stick en een sleuteltje en meer gekke dingen. Eline opende de video op de stick en zag een filmpje van mij uit de toekomst. “We hebben een geweldig leven gehad maar een experiment is misgegaan.”

De toekomst van het stel lag in haar handen

“Het was aan Eline om onze toekomst te redden. En dat heeft ze gedaan. Haar hoogtevrees overwonnen door de Sint Maartenkerk te beklimmen. Heilige beelden verzameld, met metaaldetectoren gezocht, puzzels met UV-verf opgelost, kisten geopend door onze dates op volgorde aan te raken, kortom de hele zelfgemaakte escaperoom uitgespeeld.

Bovenop de kerktoren stond een kist die open ging als ze de vier heiligen op de deksel neer had gezet. Daarin zat de ring.

Eigenlijk had zij niets anders hoeven doen dan ze al elke dag doet. Me gelukkig maken, haar omgeving (en mij) inspireren, ons leven vrolijker maken, zorgzaam voor iedereen zijn en haar oneindig lieve zelf zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diederik Jekel (@diederikjekel)