De ontroerende bruiloft van Maxime Meiland 

Op Instagram hebben we stiekem al een beetje kunnen genieten van de bruiloft van Maxime Meiland en Leroy Randy Molkenboer, maar gisteren was de bruiloft dan ook eindelijk op tv te bewonderen.

De ontroerende bruiloft van Maxime Meiland
Foto: Maxime Meiland

Getting ready

Tijdens het klaarmaken voor de bruiloft zit de sfeer er al goed in. De visagiste legt de laatste puntjes op de i met de make-up en vader Martien schrikt zich een hoedje wanneer hij doorheeft dat Maxime de schaar de haar haren heeft laten gaan. Waarna hij vervolgens wel zegt dat ze toch te veel haar had.

Dan is het tijd voor het grote moment en kan Maxime haar jurk aantrekken. Dit gaat helaas niet zo soepel als gehoopt; “Zij moet harder duwen” is dan ook de tip om de jurk dicht te krijgen. Als ze haar jurk en schoenen eenmaal aan heeft en ze haar loopje heeft geoefend, krijgt ze haar sluier en is het tijd voor de bruiloft.

Tranen van geluk

Zodra Leroy zijn Maxime naar zich toe ziet komen, beginnen de tranen langzaam te lopen. Ook Martien pakt al snel de tissues erbij wanneer Maxime en moeder Erica naar het altaar lopen. Eenmaal afgegeven aan Leroy, haalt hij voorzichtig de prachtige sluier voor haar gezicht weg en kan hij haar voor het eerst helemaal bewonderen.

Het ja-woord

Dan is het tijd voor het ja-woord, de kus en de ringen. Eigenlijk wel de belangrijkste momenten van een bruiloft. Gelukkig zeggen ze beiden ‘ja’ en is Claire de perfecte helpende hand tijdens het uitwisselen van de ringen.

Tijd voor taart

Na de ceremonie is het tijd voor champagne en taart, in stijl. Maxime heeft namelijk een tweede trouwjurk voor deze gelengheid. Een prachtige strapless variant die heel wat wegheeft van jurk nummer 1.

Tijdens het feestmaal is het natuurlijk wachten op de speech van ouders Martien en Erica. Het bruidspaar werd echter verrast met geen speech. Huh? De twee waren er simpelweg van overtuigd dat ze een voorgaande speech niet konden overtreffen, gezien ze precies dezelfde steekwoorden hadden opgeschreven, oei.

Feesten in jurk nummer 3

Als laatste was daar natuurlijk het feest! Maxime werd in haar derde jurk gehesen; wederom een strapless jurk maar compleet egaal met een prachtige kanten blouse met hoge kraag en statement mouwen. De openingsdans wordt nog snel geoefend en dan moet die toch echt worden uitgevoerd. Vervolgens is het wel écht tijd om van het feest te genieten. Voor Montana eindigde de avond met een verrassing, zij ving namelijk het bruidsboeket.