Een complete bruiloft regelen in 3 dagen? Zij deden het! 

Binnen drie dagen een complete bruiloft regelen lijkt onmogelijk, voor Caroline (53) en Erik (46) was het echter een piece of cake met de hulp van lieve vrienden en bekenden. Hier stond dan ook zeker een mooi bedankje voor tegenover.

Een complete bruiloft regelen in 3 dagen? Zij deden het!
Foto Keryanne Kraaijema van Keske Fotografie

De bruiloft was in drie dagen geregeld

“Drie maanden nadat Erik me ten huwelijk vroeg zijn we getrouwd. De ringen, mijn outfit en het trouwpak hadden we allemaal in drie dagen geregeld. Door de beperkingen die toen nog golden kozen we ervoor om thuis een feesttent neer te zetten waar de gasten genoeg ruimte hadden. De catering, bruidstaart, fotograaf en videograaf werden allemaal geregeld door vrienden en bekenden: die persoonlijke touch was echt een rode draad door de hele dag heen.”

Een bedankje dat blijvend is

“Als bedankjes kozen we voor een waxinelichtje met onze namen en datum erop. Snoeperijen zijn leuk, maar op is op. Het houdertje is blijvend en houdt ons vlammetje brandend. Het bedankje was, net als de decoratie, wit gekleurd met gouden en zilveren details en een zilveren bedankkaartje.  Om mijn hartsvriendin te bedanken – zij heeft de catering verzorgd – hebben we van de trouwfoto’s waarop ook zij met haar gezin staat een houten memoryspel laten maken. Ze heeft drie kindjes die er heerlijk mee kunnen spelen. Daarnaast zijn we samen uit eten gegaan om haar extra te bedanken.”

Op de motor naar het gemeentehuis

Het was een ongedwongen dag en iedereen heeft zo veel lol gehad. Mijn hoogtepunt? Het jawoord, maar ook de rit op de motor naar het gemeentehuis, nadat Erik me ‘s ochtends bij ons thuis had opgehaald!”

Gouden tip: “Mijn vriendin vond het etentje achteraf heel leuk, dat was een superpersoonlijk bedankje.”