Anouk is getrouwd! 

Zangeres Anouk is zaterdagavond tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag getrouwd met Dominique Schemmekes. "Wow wat een avond ❤️😍 @dominiqueschemmekes en ik willen graag iedereen bedanken die vanavond naar het Malieveld is gekomen om dit bijzondere moment met ons te vieren", aldus de zangeres op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue Netherlands (@nlvogue)

Vogue Nederland mocht het bruidspaar fotograferen tijdens dit bijzondere moment. Zij brachten de bovenstaande foto’s naar buiten via Instagram en schreven daarbij:

“Lieve Dominique, mijn levenspartner, je wil niet weten hoe blij ik met jou ben. Je bent een ongelooflijke vader en man. Ik zal altijd van je houden en je trouw zijn”, zijn de woorden die Anouk sprak tegenover haar grote liefde Dominique. De twee gaven elkaar vandaag het jawoord tijdens haar concert op een uitzinnig Malieveld en je leest er alles over via de link in bio. Tegen verwachtingen in hulde de zangeres zich niet in een power suit, maar in een dazzling white dress van Edwin Oudshoorn. Dominique straalde in een maatpak geïnspireerd op zijn Ghanese roots, gemaakt door kunstenares en designer Sasja Strengholt. De ringen zijn nét zo schitterend als de weddinglooks van het paar: ze schoven elkaar creaties van Tiffany & Co. om de vingers en maakten het tot een ceremonie om nooit te vergeten. Meer details over het bijzondere huwelijk lees je via Vogue.nl.