Alles over Married At First Sight ep. 7 

In deze aflevering zien we hoe Loes en Wichian aankomen in hun bruidssuite en de ochtend daarna samen ontwaken en van hun ontbijt genieten. Daarna is het natuurlijk tijd voor de huwelijksreis! Ook zien we hoe Paula en Remco elkaar ontmoeten en hun bruiloft beginnen.

Alles over Married At First Sight ep. 7
Foto: RTL

Paula en Remco

Paula is al uit de veren en maakt zich klaar voor haar bruiloft. Plots slaat de paniek toch wel een beetje toe. Want, wat als ze daar staat en al meteen weet dat het niet ‘de man’ is? Daarnaast vindt ze het ook moeilijk haar koffer in te pakken “Het is zo lastig wat je mee moet nemen, want je weet helemaal niet waar je naartoe gaat. Ik heb de halve kledingkast mee.”

Ook Remco en zijn zonen zijn druk met de voorbereiding. Zoon Xavi vindt het stiekem toch wel raar dat zijn vader gaat trouwen met iemand die hij niet kent. Toch hebben de jongens enorm veel zin in de bruiloft en staan ze netjes in pak te wachten tot ze vertrekken.

Tijd voor de trouwkleding

Inmiddels pakt Remco zijn trouwpak van Jac Hensen erbij om aan te doen. “Dat mijn vader er niet bij is, dat is natuurlijk met heel veel dingen al in mijn leven de afgelopen jaren. Dat vind ik moeilijk”’ vertelt hij wanneer hij zijn overhemd aandoet.

Ook Paula kleedt zich aan voor de grote dag. Moeder en dochter helpen haar met de jurk. “Hij moet wel, als ik aan kom lopen, denken van ‘goh ze is mooi’” geeft ze aan.

Video: RTL

De perfecte match

Vrienden en familie van het bruidspaar verzamelen zich vast op de trouwlocatie. Er wordt enthousiast gereageerd op het feit dat er getrouwd gaat worden. Volgens een van de vriendinnen van Paula, moet haar aanstaande “vooral van dieren houden.” Ze slaapt namelijk het liefst met de hondjes in bed en zoekt wel iemand die dat accepteert. De vrienden van Remco hopen vooral op een sportieve en spontane vrouw voor hun vriend. Want, zo legt een van zijn vrienden uit, als zijn vrouw alleen in haar trainingspak op de bank hangt, rent Remco weg.

Pasta?! Fout.

Na een rondje kletsen, neemt Carlo Boszhard de moeder van Paula mee om Remco te ontmoeten. Haar moeder is echter niet zo onder de indruk van Remco. Wanneer hij aangeeft meer van pasta dan van patat te houden, klinkt er een “fout!’’ door de kamer. Uit het niets haalt ze ergens een A4tje vandaan met daarop brande vragen voor de aanstaande van haar dochter. De eindstand: moeders weet het niet zo. Een goed gevoel blijft duidelijk uit.

Gelukkig gaat het er allemaal iets beter aan toe wanneer de zus van Remco Paula mag ontmoeten en haar het bruidsboeket mag geven. Zus Sylvia heeft er gelukkig een goed gevoel over en omschrijft Paula als iemand met een “hele lieve en vriendelijke uitstraling.”

Video: RTL

De eerste ontmoeting

In de trouwzaal wachten alle gasten in spanning op de bruidegom. Remco komt de zaal in en neemt plaats aan het altaar. Daar wordt hij door de moeder van Paula op de drie kinderen gewezen en hij stelt zich voor. Ondertussen neemt bij Paula de spanning toe.

Zodra ze de zaal binnenloopt, wordt er enthousiast geklapt. Remco staat met een glimlach op zijn gezicht te wachten en zijn zoons wrijven even over hun neuzen. Eerder in de aflevering hadden zij namelijk met Carlo afgesproken dat als ze de aanstaande van hun papa zien zitten, ze dat als teken moesten doen.

Het -bijna getrouwde- stel geeft elkaar een hand en drie kussen. De eerste indruk is bij beiden positief. Tijd voor de ceremonie! Al moeten we daar weer even een aflevering op wachten.

Video: RTL

Loes en Wichian

Loes en Wichian komen na het trouwfeest aan in hun hotelkamer. Ze zijn onder de indruk en springen samen al even op het bed om deze te testen. Vervolgens worden er twee truien gespot, waar Loes wel blij mee is. Ze had namelijk bijna geen truien ingepakt. Ook de badkamer laat niets te wensen over. Er wordt met champagne geproost en dan valt het oog van Loes op de kaart met daarop hun reisbestemming. Het stel reist de volgende dag af naar Tenerife!

Video: RTL

Ontbijt op bed

Het kersverse bruidspaar ontwaakt na hun eerste nacht samen. Ze hebben heerlijk geslapen en ook al even geknuffeld. Het ontbijt wordt door de roomservice geserveerd en ze starten rustig hun dag. Vervolgens is het tijd om de koffers in te pakken. Loes heeft er welgeteld drie, waarvan er één o.a. voor haar kussen is.

Video: RTL

Lees hier alle samenvattingen van Married At First Sight:

Married At First Sight aflevering 1

Married At First Sight aflevering 2

Married At First Sight aflevering 3

Married At First Sight aflevering 4

Married At First Sight aflevering 5

Married At First Sight aflevering 6

Married At First Sight aflevering 7

Married At First Sight aflevering 8

Married At First Sight aflevering 9

Married At First Sight aflevering 10

Married At First Sight aflevering 11