Alles over Married At First Sight ep. 11 

In deze aflevering zien we hoe Laura en Cathalijne trouwfoto's gaan maken, genieten van hun feest en samen de huwelijksnacht doorbrengen. Daarnaast wordt er als complete verrassing een nieuw koppel geïntroduceerd! Patricia en Stephan.

Alles over Married At First Sight ep. 11
Foto: RTL

Laura en Cathalijne

Het kersverse bruidspaar duikt de tuin in van de trouwlocatie om trouwfoto’s te maken. Het oogt in eerste instantie ietwat ongemakkelijk, maar de tedere kusjes zijn bijna niet meer op één hand te tellen. Al moet het natuurlijk voor de foto. Gelukkig zijn ze wel over elkaar te spreken en kunnen ze niet wachten elkaar beter te leren kennen. “Wat heel veel overeenkomt is denk ik dat we het van elkaar heel belangrijk vinden dat we op ons gemak zijn. En als je dat dan bij elkaar merkt, dan word je daar dan zelf wat gemakkelijker van” vertelt Cathalijne.

Video: RTL

Oeps, het boeket!

Hun eerste dans, uiterst ongemakkelijk. “We moeten er nu mensen bijhalen toch?!” “Ja, we halen er mensen bij!” en plots staat de hele dansvloer vol. Ze hadden er eigenlijk geen zin in, die eerste dans. Maar wat moet, dat moet. Onderling wordt er veel gepraat over of het een goede match is of niet en ook de dames peilen hun vrienden en familie. Wat vinden zij van hun bruid? Gelukkig is iedereen positief en wordt de trouwdag op een goede manier afgesloten.

Op de valreep worden ook nog even de bruidsboeketten gegooid. Vlak voordat ze in de auto willen stappen om naar het hotel te gaan, herinnert Cathalijne zich namelijk opeens dat ze het boeket nog moeten gooien: “We gaan nog ff gooien!” roept ze dan ook naar Laura. Vervolgens vliegen de bruidsboeketten door de lucht en stapt het kersverse bruidspaar in de auto.

Video: RTL

Jullie gaan naar…

Eenmaal aangekomen in de hotelkamer waar zij hun huwelijksnacht gaat doorbrengen, zijn ze aardig onder de indruk. Al heeft Cathalijne al snel spijt dat ze haar game console niet heeft meegenomen als ze de grote tv ziet hangen. Ook ontstaat er een lichtelijk schrik wanneer ze ontdekken dat de badkamer open is. Dan valt hun oog op de kaart met daarop de bestemming van hun huwelijksreis. Laura leest hem voor: “Lieve Cathalijne en Laura, Gefeliciteerd, jullie zijn nu officieel een echtpaar! Deze spannende tijd wordt alleen maar spannender en hopelijk leuker. Morgen gaan jullie op huwelijksreis! Jullie gaan naar Tenerife, om precies te zijn naar Los Cristianos.”

De dag is dan toch echt voorbij en de dames duiken het bed in. Het is nog even onduidelijk over wie er nou aan welke kant ligt, maar ze komen eruit. Eenmaal in bed moeten de lampen natuurlijk ook nog uit. Dat gaat alleen niet zo soepel. De nachtlampjes gaan al snel uit, maar de centrale lamp kunnen ze even niet vinden. Cathalijne besluit om op te staan en de zoektocht te beginnen. Niet lang daarna wordt ook de knop voor de grote lamp gevonden en kunnen ze slapen.

Video: RTL

Patricia

Door de scheiding van Nicole en Martijn (ja, echt) was er ruimte voor een nieuw koppel. De experts hebben Carlo op pad gestuurd om Patricia (de nieuwe kandidate) het goede nieuws te brengen dat ze tóch gaat trouwen. Veel krijgen we nog niet over deze nieuwe dame te weten, dat ontdekkende we waarschijnlijk gaandeweg tegelijkertijd met haar aanstaande. Wat we wel weten, is dat Patricia -net als haar aanstaande- gek is op festivals, goede gesprekken voeren, sporten en dat het familiemensen zijn.

Carlo is in Berlicum met de videoboodschap van de experts voor Patricia. Goede vriendin Anouk en Carlo lokken haar samen in de val om het nieuws te brengen. Heel casual zegt hij haar dat ze over 3 weken gaat trouwen. In de videoboodschap vertellen de experts dat er een plek vrij is gekomen en de redenen waarom ze denken dat zij en haar aanstaande een goede match zijn. Gevolgd door de vraag of ze nog steeds wil meedoen met het experiment. Ze zegt uiteraard ja! Samen met Carlo belt ze haar moeder op om het nieuws te vertellen.

Video: RTL

Stephan

Over drie weken stapt Patricia in het huwelijksbootje met Stephan! Ook hij wordt in de val gelokt en door Carlo verrast. Op pad met een kalde bruidstaart, belt Carlo bij de woning aan. Nadat hij Stephan vraagt of hij de taart niet wat kaal vindt, haalt hij er een taarttopper bij van een bruidspaar. Huppakee, nu is de taart compleet. Vervolgens brengt hij ook Stephan het nieuws dat hij over enkele weken gaat trouwen.

Wat we al wel over Stephan weten, is dat zijn eigen huis een bouwval is. Hij zit namelijk midden in verbouwingen en er is nog niets af. Zelf ziet hij alleen maar de voordelen: zijn aanstaande kan meedenken met het inrichten. Maar wij denken alleen: oh jeetje, dat wordt onprettig tijdens de samenwoon periode.

Video: RTL

De perfecte jurk

Voor Patricia is het tijd om haar trouwjurk uit te zoeken. Samen met haar entourage stapt ze Koonings The Wedding Palace binnen om haar droomjurk te vinden. Na het passen van twee bruidsjurken wordt er unaniem besloten dat de eerste jurk het mooist is. Er wordt geproost met champagne en dan krijgt ze een cadeautje en kaart van haar aanstaande. “Hoi lieve nog onbekende, in wat voor rollercoaster zijn we belandt”.

Bij de kaart hoort natuurlijk ook weer een cadeau. Er zit een zakje edelstenen bij, ieder met een andere werking. “Rozenkwarts verspreidt zachtheid en liefde voor jou, Amethist staat voor mooie dromen en fijne ontspannen gevoel en Agaat geeft rust zodat jij je prettig voelt en fijn kan slapen.” Het cadeau valt enorm in de smaak en haar vriendinnen zijn er direct door overtuigd dat het een goede match moet zijn.

Video: RTL

Lees hier alle samenvattingen van Married At First Sight:

Married At First Sight aflevering 1

Married At First Sight aflevering 2

Married At First Sight aflevering 3

Married At First Sight aflevering 4

Married At First Sight aflevering 5

Married At First Sight aflevering 6

Married At First Sight aflevering 7

Married At First Sight aflevering 8

Married At First Sight aflevering 9

Married At First Sight aflevering 10

Married At First Sight aflevering 11