Alles over Married A First Sight ep. 6 

In deze aflevering zien we hoe Loes & Wichian elkaar het jawoord geven en hoe Richelle & Maarten aan hun huwelijksreis beginnen. Maar ook zijn er weer twee nieuwe kandidaten die zich klaarmaken voor hun huwelijk.

Alles over Married A First Sight ep. 6
Foto: RTL

Richelle en Maarten

De wekker van het kersverse bruidspaar gaat al om 02:00 in de nacht. Gelukkig duurde het feestje maar tot 23:00, dus ze hebben wel een klein beetje kunnen slapen. Nog voordat het zes uur is, staan ze al op Schiphol voor hun vlucht. Eenmaal aangekomen in Sint Eustatius zijn ze compleet ondersteboven van de hotelkamer en het uitzicht. Er wordt een glaasje champagne op gedronken en hun huwelijksreis kan beginnen!

Video: RTL

Loes en Wichian

In de vorige aflevering zagen we natuurlijk hoe Loes en Wichian elkaar aan het altaar ontmoet hebben, maar in deze aflevering worden ze écht aan elkaar voorgesteld. Trouwambtenaar Soraya de Bakker kreeg de eer om dit te doen. “Wichian woont al bijna zijn hele leven in Apeldoorn en is een hele stoere, zeer gedreven, ontzettend lieve, hardwerkende man.” begint ze de voorstelronde. Loes wordt geïntroduceerd als bezig bijtje, gevolgd met achtergrondinformatie over haar jeugd. Daarna wordt er een kaarsje voor haar vader aangestoken, die in 2015 is overleden.

Zowel Loes als Wichian hebben een bijzondere reis op hun bucketlist staan. Zo wil Wichian graag naar Thailand, waar hij sinds zijn adoptie op 3-jarige leeftijd niet meer is geweest. Loes wil gewoon graag ‘een verre reis maken, naar Azië of zo’. In ieder geval ergens waar de cultuurshock zo groot mogelijk is.

Video: RTL

Geloften

Na het voorstelrondje, is het tijd voor de geloften. Wichian trapt af: “Lieve Loes, woorden zijn meestal maar woorden. Maar mijn woorden komen uit het hart. Vanaf dag 1 zit je al in mijn hoofd. We weten dat we beiden een eigen rugzakje hebben, maar ik wil die man zijn die jou helpt met jouw rugzakje te dragen. De man zijn, die naast jou zal staan wanneer het nodig is. Als het voor de leuke momenten zijn om te delen, en de minder leuke momenten.” Ook Loes heeft iets geschreven, ze heeft een ABC’tje gemaakt, wat in de trouwzaal voor gelach zorgt. “F, Frikandel. Als jij er een was, dan was je een speciaal.”

Jawoord en de kus

Dan is het tijd voor het jawoord. De huwelijksgasten klappen en het bruidspaar kijkt een beetje zenuwachtig om zich heen. “Je mag” zegt trouwambtenaar Soraya terwijl ze ook gebaart dat er gekust mag worden. Wichian zet een stap om te kussen, maar Loes draait lichtelijk haar hoofd waardoor het een kus op de wang wordt. Vervolgens worden de Siebel Juweliers ringen uitgewisseld.

Video: RTL

Trouwfoto’s

Het kersverse bruidspaar trekt zich terug met een drankje en Carlo Boszhard komt even polshoogte nemen. “Ik denk dat er een de basis een heleboel dingen goed kloppen.” heeft Loes aan. Zowel zij als Wichian zien wel waarom ze volgens de experts een match zijn. Vervolgens is het tijd voor de trouwfoto’s! Hoewel het misschien nog een klein beetje onwennig is, zien we nu al wel de eerste kusjes op de mond voorbij komen.

Video: RTL

Feest en friet

Aan het eind van de trouwdag is het natuurlijk tijd voor het feest. Zodra ze de feestzaal inlopen, start er al een langzaam nummer. Er wordt romantisch gedanst, totdat de maag van Wichian de leiding neemt. “Wat een avond, jemig. Zullen we gewoon weg gaan?” vraagt hij, waarop Loes reageert: “Ik denk het niet.” Dan komt het ware motief van Wichian naar boven: “Naar de McDonal’s of zo?” Loes ziet die noodzaak niet zo en laat hem dat ook weten.

Video: RTL

Paula

De nieuwe kandidate is Paula, een 48-jarige uit Geldermalsen. Ze heeft drie kinderen, 2 honden en is inmiddels alweer 10 jaar gescheiden. Samen met haar ex-man had ze een groot huis en een goedlopend bedrijf. Helaas was er op een gegeven moment gewoon geen geluk meer. Naast haar kinderen, zijn ook haar honden ‘haar alles’. “Als mijn man niet van dieren houdt, en hij komt hier binnen en denkt ‘daar heb je die honden weer’ ja dan is er toch wel een klein probleempje.” geeft ze aan. Paula woont in de straat tegenover die van haar ouders, dus daar is ze ook regelmatig te vinden voor een koffie.

Jurk passen

Samen met haar dochter en moeder gaat Paula op bezoek bij Koonings The Wedding Palace om een jurk uit te zoeken. Plan A is het uitzoeken van een rode jurk. Zodra ze in een rode jurk uit haar paskamer stapt, is de entourage al meteen onder de indruk. Toch wordt er nog even een wit exemplaar gepast, voor de vorm. Uiteindelijk is dat -tegen verwachting in- alsnog de jurk die ze mee naar huis neemt. Nadat ze haar jurk heeft uitgezocht, krijgt ze een kaartje met wellness-pakketje van haar aanstaande. “Aan mij de eer om een eerste teken van leven te geven. Ik vind het echt heel stoer dat jij het lef hebt in dit bijzondere experiment te stappen.” leest ze voor.

Video: RTL

Remco

Dan ontmoeten we de match van Paula; Remco. Remco is 49 jaar en heeft net als Paula kinderen uit een vorige relatie. Een zoon van 13 en nog eentje van 11. Ze sporten vaak samen en hij geniet altijd van de tijd die ze met z’n drie doorbrengen. Inmiddels is hij alweer vier jaar single. Volgens de experts is hij een echte doorstarter, een leuke kerel die goed in het leven staat en ook ietwat introvert.

Na de introductie van Remco, zien we hoe hij bij Bloemenservice Nederland het bruidsboeket voor Paula samenstelt. Samen met zijn zus en eigenaresse Annemarie gaat Remco aan de slag. Het scheelde niet veel, of er zat een rode roos in het boeket. Wat er wél bij zit, is een klavertje vier dat hij gekocht heeft als gelukssymbool voor hun huwelijk. Ook hij krijgt een kaartje met een kleinigheidje van zijn bruid. “Over twee weken ben jij de man van de dag! Dan ben jij gewoon mijn man, wat klinkt dat [gek] hè.” leest hij voor. Als cadeautje zit er een klein boekje bij: Survival Tips Voor Het Huwelijk.

Video: RTL

Lees hier alle samenvattingen van Married At First Sight:

Married At First Sight aflevering 1

Married At First Sight aflevering 2

Married At First Sight aflevering 3

Married At First Sight aflevering 4

Married At First Sight aflevering 5

Married At First Sight aflevering 6

Married At First Sight aflevering 7

Married At First Sight aflevering 8

Married At First Sight aflevering 9

Married At First Sight aflevering 10

Married At First Sight aflevering 11