Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd 

Presentatrice Airen Mylene en voormalig tophockeyer Taeke Taekema zijn gisteren in het huwelijksbootje gestapt. Ze brachten het leuke bericht aan Shownieuws.

Airen Mylene en Taeke Taekema zijn getrouwd
Foto: Screenshot Shownieuws fragment

Intieme en liefdevolle dag

Airen heeft intens genoten van hun bijzondere bruiloft: ”Het is een hele intieme en liefdevolle dag.” Ook haar kersverse man kon zijn emoties niet in bedwang houden en pinkte toch wel een traantje weg toen hij haar aan het altaar zag verschijnen. “Ik ben een zeer gelukkig man.”

“Zo intiem en zo’n mooie locatie midden in Amsterdam. Samen de liefde mogen vieren, dat is echt geweldig,” gaat Taeke verder.

LEESTIP: DUNCAN LAURENCE GETROUWD IN ZWEDEN

Bruidsjurk uit Australië

Waar menig bruid meerdere keren in een jurk stapt voordat ze de ware heeft gevonden, komt Airen haar perfecte trouwjurk online tegen. “‘Het is van een Australische ontwerper en toen ik zag wat ze maakte, dacht ik: dit lijkt mij echt prachtig. Niet de standaard trouwjurk en passend bij mijn silhouette. Dus ik dacht: die wil ik. En ik ben blij dat hij me staat.”

Vervroegde huwelijksdag

De bruiloft was eigenlijk gepland voor een later moment. Maar door de niet al te beste gezondheid van Teake’s moeder, besloten ze de trouwdag naar voren te halen.

NOG EEN BN’ER WEDDING: VOETBALKOPPEL LIEKE & BENJAMIN GEVEN JAWOORD IN SPANJE