Acteur Chris Evans en Alba Baptista in het geheim getrouwd 

De Amerikaanse Marvel-acteur Chris Evans en de Portugese actrice Alba Baptista, winnares van de European Shooting Star award in 2021, hebben hun verbintenis gevierd met niet één, maar twee huwelijksceremonies. Op 9 september vond een intieme ceremonie plaats met een kleine selectie van vrienden en familie, gevolgd door een tweede ceremonie in Baptista's thuisland Portugal. Hoewel er nog geen trouwfoto’s zijn gedeeld, waren beide evenementen, volgens Page Six, een prachtige fusie van culturen, bevestigend aan hun unieke liefdesverhaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Evans (@teamcevans)

De geheime bruiloft van Chris en Alba Evans

Chris en Alba, die sinds 2021 aan het daten zijn, zijn in het weekend in het huwelijksbootje gestapt. De meeste mensen wisten niet dat zij verloofd waren en ook niet dat de twee zijn getrouwd. In september 2023 traden Chris Evans, bekend van zijn rol als Captain America, en de Portugese actrice Alba Baptista in het huwelijk. Dit intieme en betoverende evenement is nu, meer dan een maand later, nog steeds het gesprek van de dag. Tijdens New York Comic Con in oktober bevestigde Evans, met een trouwring aan zijn vinger, dat hij en zijn vrouw twee huwelijksceremonies hadden georganiseerd – één in Cape Cod, Massachusetts, en een andere in Baptista’s geboorteland Portugal, waarbij hij deze beschreef als “prachtig en mooi.”

Psst… Wist je dat ook radio-dj Giel Beelen in het geheim is getrouwd met zijn Floor? 

Evans sprak openhartig over het leven als pasgetrouwden en de uitdagingen van het plannen van een bruiloft. “Nu dat achter de rug is, genieten we gewoon van het leven, maken ons klaar voor de herfst, mijn favoriete seizoen,” zei hij. Het paar, dat sinds 2021 samen is, hield hun relatie veelal privé, maar deelden af en toe liefdevolle momenten op sociale media, waaronder speelse video’s en foto’s van hun reizen.

@hellomag Chris Evans is back from his honeymoon and returned to work for New York Comic Con following the wedding nobody saw coming! 😲 The Marvel actor is shining a light on his weddings and the reality of planning them 💒 🎥: #celebs #celebweddings #celebrity #celebrities #celeb #celebcouples #actor #weddings #chrisevans #AlbaBaptista #celebrityweddings ♬ original sound – HELLO!

Waar zijn Chris Evans & Alba Baptista getrouwd?

Het stel is getrouwd op een landgoed in Cape Cod, dat is een schiereiland in Massachusetts. Dit ligt dichtbij hun woonplaats Boston. Op de bruiloft waren veel bekende gasten aanwezigheid. Bijvoorbeeld Marvel collega’s van Chris: Chris Hemsworth (“Thor”) en zijn vrouw Elsa Pataky (“Fast Five”), Robert Downey Jr. (“Iron Man”) en Jeremy Renner (“Hawkeye”). De Hollywood ster Scarlett Johansson (“Black Widow”) en haar man Colin Jost (“Saturday Night Live”) waren ook aanwezig. Eveneens waren John Krasinski (“The Office”) en zijn vrouw Emily Blunt (“Oppenheimer”) op de bruiloft gespot. De beveiliging was strikt; gasten moesten NDAs ondertekenen en hun telefoons inleveren om de privacy van het evenement te waarborgen.

Heb jij moeite met het samenstellen van de gastenlijst? Lees dan: 10 onmisbare tips voor de gastenlijst. 

Evans, sexiest man alive

Evans, die in 2022 werd uitgeroepen tot Sexiest Man Alive door People Magazine, heeft altijd gesproken over zijn verlangen naar een gezin. “Een vrouw, kinderen, een gezin stichten,” zei hij in een interview. “Het gaat niet om het werk dat ik maak, maar om de relaties, de liefde en de tradities die ik creëer.” Hij vertelde ook aan Men’s Journal dat hij zich liever in Massachusetts wilde vestigen, dicht bij zijn familie, in plaats van in Los Angeles.

“Ik ben nooit echt het type ‘Ik kan niet wachten om deze stad te verlaten’ geweest,” zei Evans. “Dit is thuis voor mij. Ik heb geen behoefte om ergens anders wortel te schieten.”

Baptista, bekend van haar rol in ‘Mrs. Harris Goes to Paris’ en Netflix’s ‘Warrior Nun’, deelt Evans’ waarden. In 2021 won Baptista de European Shooting Star award op het Filmfestival van Berlijn. Naast haar acteercarrière heeft Baptista in 2018 humanitair werk verricht in een weeshuis in Cambodja, waar ze zich richtte op onderwijs. Ze spreekt ook vijf talen. Hun liefde kwam aan het licht in november 2022 en sindsdien hebben ze een sterk partnerschap opgebouwd dat nu gevierd is met twee hartverwarmende ceremonies, een spiegelbeeld van hun gedeelde liefde voor traditie en familie.