Acteur Chris Evans en Alba Baptista in het geheim getrouwd 

De Amerikaanse Marvel-acteur Chris Evans is op 9 september getrouwd met de Portugese actrice Alba Baptista. Volgens de nieuwssite Page Six, was het een intieme ceremonie met een kleine selectie vrienden en familie. Zij hebben helaas nog geen trouwfoto’s gedeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Evans (@teamcevans)

De geheime bruiloft van Chris en Alba Evans

Chris en Alba, die sinds 2021 aan het daten zijn, zijn in het weekend in het huwelijksbootje gestapt. De meeste mensen wisten niet dat zij verloofd waren en ook niet dat de twee zijn getrouwd. Ze hebben er zelf namelijk niks over gedeeld. Informatie over de bruiloft is gemeld door een insider aan Page Six. Hier wordt onder andere beschreven dat er strenge regels waren voor de geheimhouding van de bruiloft. Gasten van de bruiloft moesten een NDA (non-disclosure agreement) tekenen en hun telefoons inleveren.

Psst… Wist je dat ook radio-dj Giel Beelen in het geheim is getrouwd met zijn Floor? 

Bekende gezichten op de trouwerij

Het stel is getrouwd op een landgoed in Cape Cod, dat is een schiereiland in Massachusetts. Dit ligt dichtbij hun woonplaats Boston. Op de bruiloft waren veel bekende gasten aanwezigheid. Bijvoorbeeld Marvel collega’s van Chris: Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. en Jeremy Renner. John Krasinski en zijn vrouw Emily Blunt zijn ook gespot bij de bruiloft.

Heb jij moeite met het samenstellen van de gastenlijst? Lees dan: 10 onmisbare tips voor de gastenlijst.