Acteur Achmed Akkabi in huwelijksbootje gestapt 

Acteur Achmed Akkabi, vooral bekend van Mocro Maffia, is onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Eerder vandaag deelde hij foto's op zijn Instagram van de bruiloft, met in de laatste slides nóg meer nieuws!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Achmed Akkabi (@achmedakkabi)

Acteur Achmed Akkabi is getrouwd

Achmed Akkabi, die zijn acteer carrière begon als Rachid de vakkenvuller van de Albert Heijn en Appie in Het Huis Anubis, is onlangs getrouwd. Wanneer en zijn Eileen elkaar precies het jawoord gegeven hebben, is onduidelijk. In de caption van de foto’s die hij op zijn Instagram deelt, laat hij de datum in het midden.

Het koppel deelde in april al dat ze verloofd waren en zijn sinds vorig jaar samen.

De bruidsjurken van Eileen

Op de foto’s zijn drie verschillende trouwjurken te zien. Zo droeg Eileen een witte bruidsjurk bezaaid met prachtige werkjes van kraaltjes en borduursels. Ook droeg ze een traditionele Marokkaanse jurk in het groen met gouden borduursels. In haar haren droeg ze daarbij een kroon met sluier. De derde bruidsjurk is een witte strapless over the shoulder jurk.

Ook interessant: RAPPER MR. POLSKA IS GETROUWD

Baby on the way!

In de laatste p0aar slides deelt het pasgetrouwde stel dat ze in verwachting zijn van een dochtertje. Superleuk nieuws natuurlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Achmed Akkabi (@achmedakkabi)