// GEZOCHT: BRIDES-TO-BE! ⁠

Foto: Sabine Metz

Aanstaande bruiden opgelet: wil jij de nieuwste trouwjurken passen terwijl je in de watten wordt gelegd door een professionele visagist met als afsluiting een spetterende fotoshoot? Lees dan snel verder, want Bruid & Bruidegom Magazine organiseert een spectaculaire droomdag!

Bruid & Bruidegom Magazine organiseert binnenkort een droomdag voor een aantal trouwe lezeressen a.k.a. aanstaande bruiden! Ga jij in 2023 of 2024 trouwen en is het passen van trouwjurken voor jou een grote droom? Heb jij een inspirerend verhaal dat je graag met onze trouwe lezeressen wilt delen en ben je niet cameraschuw? Meld je dan vóór 8 augustus aan via onderstaand formulier en ga samen met stylist Jody op zoek naar jouw droomjurk tijdens onze fotoshoot voor de november-editie van Bruid & Bruidegom Magazine.

Datum: 6, 7 of 8 september
Locatie: Midden- of Oost-Nederland (reiskosten worden vergoed)
Over de dag: terwijl je geniet van een heerlijke high-tea, word je volledig in de watten gelegd door ons team: je past de mooiste bruidsjurken uit de 2023-collectie, je make-up en haar worden verzorgd en als afsluiting doe je een spetterende fotoshoot!

Lijkt het je supertof om jezelf alvast als échte bruid met jouw inspirerende verhaal terug te zien in ons magazine en verdien jij wel zo’n verwendag? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet zie jij jezelf straks terug in ons magazine!

Naam(Vereist)
Ik ben beschikbaar op(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Deel dit op Social Media