Win een Jac Hensen-trouwpak inclusief accessoires t.w.v. €1000,- Prijsvraag

Natuurlijk wil jij top gekleed voor de dag komen op je bruiloft! Bij Jac Hensen snappen ze dat, daarom hebben ze een ruime trouwcollectie met stijlvolle trouwpakken in de mooiste kleuren. En het goede nieuws: wij mogen een trouwpak – inclusief accessoires – weggeven ter waarde van €1000!

Voordat je daadwerkelijk opzoek gaat naar je trouwpak, is het handig dat je je oriënteert. Laat je inspireren en bekijk wat jou aanspreekt. Kijk naar pasvorm, stijl en details. Ook is het handig om de locatie van jouw trouwdag mee te nemen. Trouwen op het strand stelt andere eisen aan jouw trouwpak dan als je het jawoord geeft in een kerk. Het trouwpak moet passen bij jou als man, en bij de jurk van de bruid.

Het zit 'm in de details

Op de grote dag wil je graag tot de laatste puntjes gestyled zijn. Een stropdas of strik mag dan ook niet ontbreken. Je mag het zo gek maken als je wil, maar het moet wel passen bij de kleur van jouw trouwpak. Vraag jouw specialist om advies welke kleuren het beste matchen met jouw trouwpak. En vergeet de bretels met leertjes niet! Ze zijn niet alleen functioneel maar ook hartstikke stijlvol als jij je colbert ’s avonds uitrekt. Laat de kleur van je bretels terugkomen in je sokken of stropdas voor een afgemaakte look.

Win!

Ken jij iemand die dit jaar gaat trouwen? En gun jij diegene écht een trouwpak? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet kun jij straks iemand heeeeeeeeeel blij maken met een gratis trouwpak van Jac Hensen - inclusief accessoires - ter waarde van €1000! De winnaar wordt 15 maart bekend gemaakt.

Naam(Vereist)
Deel dit op Social Media