© Ronald de Boer voor Studio 5982
© Ruesch

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.
Roségoud - trendy en romantische trouwringen Verlovings- en trouwringen in roségoud zijn helemaal van deze tijd en zelfs favoriet bij celebrities. Zo dragen Gossip Girl-actrices Blake Lively en Leighton Meester allebei een roségouden verlovingsring. De unieke, romantische kleur ontstaat door de juiste toevoeging van koper en zilver aan geelgoud en staat goed bij elke huidskleur.
Beroemde creaties: verlovingsringen van de royals Stralende diamanten, levendige kleuren en heel veel bling: we laten je de opvallendste ringcreaties van populaire royals zien. Doe hier inspiratie op voor ringen met een koninklijke uitstraling en een vleugje Hollywood-glamour.
Zwart & krachtig: trouwringen in donkere tinten Wie van bijzondere ontwerpen houdt, zal gek zijn op deze zwarte ringen van carbon. Of deze trouwringen nu monochroom zijn of gecombineerd met goudtinten of sprankelende diamanten – ze inspireren!
Trouwring Magazine: alles over dé ring Een trouwring is een perfect symbool voor de liefde: oneindig, bestand tegen een stootje en heel mooi. En omdat je een trouwring een levenlang draagt, kies je voor de perfecte ring. In Trouwring Magazine vind je de nieuwste ringencollecties én alle informatie om te helpen bij het maken van je keuze.
Cursus trouwringen: alles over goud Goud is hét edelmetaal voor trouwringen. Wist je bijvoorbeeld dat goud niet kan roesten, nooit vergaat en verkrijgbaar is in verschillende kleuren?
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten STYLING