© Ruesch
© Ronald de Boer voor Studio 5982

Trouwringen & Sieraden

Het is één van de hoogtepunten op de trouwdag: het moment waarop het bruidspaar elkaar de trouwringen aanschuift. Hier vind je alle nodige informatie over de ringen en alle bijpassende sieraden.
Blooming! Ringen met bloemenprint Een beetje flower power is altijd welkom. Bijvoorbeeld als decoratie voor de ringen. Dit zijn de mooiste varianten.
WIN de ringen van jullie dromen! Feeling lucky? Trouwring Magazine biedt jou met het Trouwring Festival de kans om de ringen van jullie dromen te winnen.
Siebel Juweliers: tweede trouwring cadeau! De mooiste en meest uitgebreide trouwringencollectie van Nederland vind je natuurlijk bij Siebel Juweliers. Zij zijn trouwringenspecialist sinds 1912 en hét adres voor de merken Desiree, Bouchard en Martinshof. 
Mediterrane bruidslook: trouwen met een golden glow Groot fan van het mediterrane leven waarin lekker eten een grote rol speelt en je altijd verzekerd bent van aangename temperaturen? Dan is een bruiloft in deze sferen echt iets voor jullie. Wij showen hoe je de mediterrane stijl vertaalt naar de ideale bruidslook en maken je warm met luchtige jurken en zonnige accessoires. 
Trouwring Magazine: alles over dé ring Een trouwring is een perfect symbool voor de liefde: oneindig, bestand tegen een stootje en heel mooi. En omdat je een trouwring een levenlang draagt, kies je voor de perfecte ring. In Trouwring Magazine vind je de nieuwste ringencollecties én alle informatie om te helpen bij het maken van je keuze.
Inloggen
NL SB Ed Nobel NL SB Huwelijksspecialisten NL SB Gerstner STYLING NL SB Trouwring Special