Kijk mee: de romantische bruiloft van Ravi & Anjani Midden in het bos gaven Ravi en Anjani elkaar het jawoord. Het was een dag vol liefde, vintage details en bijzondere momenten. Zo speelden de ringen een belangrijke rol op hun trouwdag. Kijk mee!
De prachtige herfstbruiloft van Pieter-Jan & Helene Een gezellige herfstbruiloft met veel kaarsen, lekker eten en een knusse locatie was precies wat Pieter-Jan en Helene wilden. En dus trouwden ze in november! De fotoshoot was ondanks de kou intiem en romantisch. Kijk mee naar dit prachtige paar.
Andy & Suzan: trouwen op een kasteel De liefde tussen Andy en Suzan sloeg over toen zij een dagje met hem meeging op de vrachtwagen. Het was een succesvol ritje, want na tien jaar zijn de twee nog steeds verliefd. Een opvallend detail op hun huwelijksdag was dan ook de glimmende rode vrachtwagen van Andy. Op Kasteel Woerden vierden ze hun romantische bruiloft.
De bruiloft van Siep & Peter: lawine van liefde Na een verloving van 35 jaar zijn Siep de Haan en Peter Kramer dan eindelijk getrouwd! Je kent ze misschien beter als de oprichters van de Gay Pride. Dat het koppel weet hoe ze een feest moeten organiseren, bleek wel uit hun bruiloft! Er waren engelen, optredens en een lasershow, maar er was vooral "een lawine van liefde". 
Fabian en Sanne: relaxte bruiloft op het strand Fabian en Sanne trouwden op een zonnige, zomerse dag op het strand van Zandvoort. Wat ze vooral wilden, was een relaxte sfeer op hun bruiloft. En dat is ze gelukt! Kijk mee naar deze prachtige reportage.
Inloggen