Maak kans op 1 van de 3 Wüsthof Classic Ikon Perfect Match Gift Sets De Wüsthof Classic Ikon messenset bestaat uit een crèmekleurig koksmes (16 cm) en een zwart koksmes (20 cm). De messen hebben een lemmet van messenstaal met een lengte van 20 cm.
Win een Siebel Juweliers cadeaukaart twv €100,- ! Je leest het goed, je kunt bij Bruid en Bruidegom Magazine kans maken op één van de vijf cadeaukaarten ter waarde van maar liefst €100,- vrij te besteden bij Siebel Juweliers. Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte trouwring of een mooi bruidssieraad? Doe dan snel mee!
WIN de ringen van jullie dromen! Feeling lucky? Trouwring Magazine biedt jou met het Trouwring Festival de kans om de ringen van jullie dromen te winnen.
Nationale Bruidsparen Enquête: win een mini-abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine! Bruid & Bruidegom Magazine zit boordevol tips en trends, prachtige foto’s en de mooiste bruidsmode, onder de deelnemers van de Nationale Bruidsparen Enquête 2020 verloten we een gratis mini-abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine!
Inloggen