Win een Siebel Juweliers cadeaukaart twv €100,- ! Je leest het goed, je kunt bij Bruid en Bruidegom Magazine kans maken op één van de vijf cadeaukaarten ter waarde van maar liefst €100,- vrij te besteden bij Siebel Juweliers. Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte trouwring of een mooi bruidssieraad? Doe dan snel mee!
Win een trouwpak van Jac Hensen Jac Hensen heeft een ruime trouwcollectie met stijlvolle trouwpakken in de mooiste kleuren. Ben jij of ken jij iemand die dit jaar gaat trouwen? Schrijf je dan nu in en maak kans op een trouwpak ter waarde van max. €750,- inclusief accessoires!
Winactie: Gietkunst by Mariek Vind jij het ook zo zonde dat je trouwboeket of -corsage na de grote dag verwelkt? Gietkunst by Mariek biedt uitkomst! Marieke Smit maakt de mooiste kunstwerken van (bruilofts)bloemen, zodat je een blijvende herinnering hebt aan de mooiste dag van je leven.
Win een haaraccessoire van SallyJaneBridal Door het combineren van SallyJaneBridal haaraccessoires en sieraden met je prachtige trouwjurk, creëer je dé perfecte bruidslook. 
Nationale Bruidsparen Enquête: win een mini-abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine! Bruid & Bruidegom Magazine zit boordevol tips en trends, prachtige foto’s en de mooiste bruidsmode, onder de deelnemers van de Nationale Bruidsparen Enquête 2020 verloten we een gratis mini-abonnement van Bruid & Bruidegom Magazine!
Inloggen