© www.weddingconcepts.co.za

Zo maak je je bruiloft persoonlijk

Jullie favoriete muziek als weddingthema, de namen van jullie gasten op de cupcakes of jullie eigen huwelijkslogo: er zijn tal van manieren om de onderdelen van jullie bruiloft heel persoonlijk te maken. Hier vind je leuke tips!
 Bruiloftsdecoratie
Een lievelingskleur, lievelingsbloem, lievelingsmuziek… er zijn tal van favorieten die jullie in de aankleding van jullie bruiloft kunnen verwerken. En door wat extra aandacht te besteden aan een paar details, maak je sommige decoratie-items nog persoonlijker. Plaats bijvoorbeeld vaasjes met jullie favoriete bloemen op de eettafels en strik daar kaartjes aan vast met daarop een mooie foto van jullie en een lieve boodschap voor jullie gasten. Of geef elke tafel in jullie dinerzaal een muziekthema of de namen van favoriete artiesten. Ook leuk: passages uit jullie favoriete nummers op alle menukaarten. “How sweet it is to be loved…”


 

Van cupcakes tot wijn
Ook het eten op jullie bruiloft geef je in een handomdraai een personal touch. Laat bijvoorbeeld lekkere cupcakes versieren met jullie namen, de trouwdatum of juist de namen van jullie gasten. Of wat dacht je van een custom made bruidstaart waarin het kant van je bruidsjurk of sluier in gesuikerde vorm is verwerkt? Jullie kunnen de gasten daarnaast ook leuke giveaways geven in de vorm van een persoonlijke lekkernij. Geef ze bijvoorbeeld de speciale ‘Chateau d’Amour’-wijn met een door jullie zelf ontworpen etiket. 

 

 

De trouwceremonie
Wil je van jullie trouwceremonie écht jullie moment maken? Dan is er niets mooiers dan in het bijzijn van al jullie dierbaren jullie gevoelens voor elkaar uit te spreken. Of vraag aan goede vrienden of ze brieven willen voorlezen die jullie in de aanloop naar de grote dag aan elkaar schrijven. Superromantisch! De ceremonie leent zich ook perfect voor het ten gehore brengen van jullie lievelingsliedjes. Kun je zelf een aardig nootje zingen? Verras dan je aanstaande met een speciaal nummer, begeleid door een pianist of gitarist.

 

 

Drukwerk voor de bruiloft
Voor op de uitnodigingen, de naamkaartjes tijdens het diner, de servetten of jullie bedankkaartjes: jullie eigen, op maat gemaakte bruiloftsstempel. Laat bijvoorbeeld een creatieve combinatie van de trouwdatum en jullie namen maken. Ook leuk: jullie eigen bruiloftslogo! Die kun je gebruiken voor alle huwelijksdrukwerk, maar bijvoorbeeld ook voor de bruidstaart, het trouwalbum en het ringkussen. En vergeet de save-the-dates en de uitnodigingen niet: lever een eigen ontwerp aan die perfect bij jullie stijl past of laat een mooie foto van jullie op de kaarten plaatsen.

 

Vervoer
Maak jullie trouwauto nog meer eigen door er customised stickers op te plakken. Bij Plakkunst.nl kun je stickers laten maken met daarop bijvoorbeeld jullie namen en/of de huwelijksdatum. Of kies voor een combinatie van jullie namen en een romantisch hart! Tip: je kunt ook jullie gasten van de ene locatie naar de andere laten rijden in een vervoersmiddel dat voor jullie een speciale betekenis heeft. Zijn jullie idolaat van India? Kies voor tuktuks! Helemaal gek van Londen? Ga voor die gave dubbeldekkerbus!
 

Zo deden deze bruiden het
Bruid Annemieke trouwde op 24 augustus met Henk. “In plaats van gedrukte naamkaartjes bij het diner, hebben mijn man en ik koekjes laten maken in de vorm mijn jurk en zijn trouwpak. En daar hebben we de namen van onze gasten op gezet.” Chantal van Duijn, van de trendy trouwblog én –shop Hip je huwelijk in: “Toen mijn man en ik trouwden, hadden we onze namen in een speciaal lettertype op de kaart laten zetten. In Harry Potter-stijl (ben ik fan van) en in Star Wars-stijl (is mijn man fan van). Ik geloof niet dat iemand het écht opgemerkt heeft, maar voor ons was dit een heel persoonlijke touch!”

 Categorie:  DIY voor je bruiloft Tags: Ideeën, inspiratie, bedankjes, aankleding, uitnodigingen, drukwerk, ceremonie, ambtenaar, stijl, look, thema, sfeer, decoratie
Gerelateerde inhoud
Inloggen