© Trouwen Met Thomas

Rianne en Arvid: romantisch met een stoer randje

Als Arvid (31) zich na veel wikken en wegen inschrijft op een datingsite, valt zijn oog al snel op Rianne (30): een sprankelende krullenbol met een pakkend profiel. Twee jaar later bezegelt het stel hun liefde met een prachtige bruiloft. 

Details van de dag:
De sfeer:
vrolijk en relaxed. Er werd veel gelachen, maar er was ook ruimte voor emotie. "Ik was het meest emotioneel toen toen ik met mijn vader de zaal in liep voor de ceremonie. De muziek stond aan en toen wist ik: nu gaat het gebeuren", aldus bruid Rianne.
Foto's: Trouwen met Thomas, www.trouwenmetthomas.nl
Trouwlocatie: Kasteel Kerckebosch in Zeist, www.kasteelkerckebosch.com
Decoraties: Rianne en Arvid zijn heel creatief, dus ze maakten samen met hun ceremoniemeester en Riannes moeder de bruiloftsdecoraties. Bruidegom Arvid maakte van hout L-O-V-E letters voor bij de kasteelentree.
Trouwjurk: Rianne kocht haar Mori-Lee jurk bij Taft & Tule in Schoonhoven, www.taftentule.nl
Maatpak: Samengesteld bij Only for Men in Geldermalsen. Bijzonder detail: de jaren 40 pin-up dames aan de binnenkant van het jasje. www.onlyformen.nl
Taart: Een red velvet taart met een Baileysvulling én -topping van Sugarlips Cakes, www.sugarlipscakes.nl
Trouwringen: Witgouden ringen van Promises. Voor Rianne een aanschuifring zodat hij mooi bij haar verlovingsring paste, www.promisesringen.nl Categorie:  Real Life Wedding
Inloggen