Bruidsparen over de unplugged wedding

Een nieuwe bruiloftstrend is de unplugged wedding: een trouwdag zonder mobiele telefoons en social media. Maar wat vinden lezers van Bruid & Bruidegom Magazine van deze trend?

Denise Meijer: "Ik vind het prima. Ik kan me niet zo druk maken om dat soort dingen. En achteraf de reacties lezen is natuurlijk leuk. Hoe meer je kunt horen dat je mooi bent op die dag, hoe beter!"

Kelly Stadhouders: "Ik wil liever niet dat gasten foto’s maken tijdens de ceremonie. Daarna maakt het me niet zo veel meer uit, maar ik zou wel graag de eer hebben als bruidspaar om de eerste foto's online te zetten."

Huub Dohmen: "Ik vind dat dit niet kan. Laat het bruidspaar de foto’s erop zetten nadat ze deze zelf hebben gezien. Ik zou het niet leuk vinden als iedereen de foto’s gezien heeft en ik niet."

Nathalie Van Beeck: "Ik heb er totaal geen probleem mee. Wij zijn toch degene die er de mooiste foto’s op zullen zetten."

Arnica Winkelman-Troost: "Ik vind het juist leuk! En natuurlijk mogen ze foto's maken, voor de meesten van hen is het ook een bijzonder moment."

Kirsten Vogel: "Een bruidsfotograaf vertelde dat het er op de officiële bruidsfoto's heel stom uitziet als gasten telkens met een mobieltje in hun hand zitten. Nog een reden dus om gasten te vragen hun telefoon in de tas te laten."

Danielle Leliveld: "Zodra mijn aanstaande man mij eenmaal heeft gezien, mogen mensen plaatsen wat ze willen. Hij is het belangrijkste voor mij. Verder zijn onze gasten vrij om te doen wat ze willen doen."

Milou Mesicek: "Ik vind het prima als mensen foto’s maken, maar ik wil niet dat ze die op Facebook of Twitter zetten. Ik wil zelf de eerste foto’s plaatsen. Het is toch ons moment en anders weten de avondgasten al hoe we eruitzien. Nee, dat lijkt me niks."

Meer lezen over de unplugged wedding? Dat kan hier!
Categorie:  planning & organisatie Tags: Social, media, social media, bruiloft, facebook, twitter, unplugged, wedding, smartphones, mobiele telefoons, geen facebookfoto's, huwelijksfotografie, trouwfotografie
Gerelateerde inhoud
Inloggen