© Lesley Stefanski - www.adleystudio.com

Boudoirfotografie: for your eyes only

Het is de ochtend van de bruiloft en je aanstaande bruid heeft een verrassing voor je. Een prachtig album met foto’s van je vrouw: sexy, vol zelfvertrouwen én in verleidelijke lingerie. Alleen voor jou. Dát is boudoirfotografie! Fotografe Lesley Stefanski van Adley Studio vertelt ons er alles over.

Boudoirfotografie
Tijdens een boudoirshoot worden gewone vrouwen professioneel opgemaakt en gefotografeerd in sexy kleding of lingerie, met als resultaat een mooi fotoschilderij of een album vol verleidelijke afbeeldingen. Een nieuwe trend die steeds populairder wordt bij bruiden die hun verloofde een bijzonder cadeau willen geven. “Vlak voor je trouwdag is de perfecte tijd om zo’n shoot te doen”, aldus fotograaf Lesley Stefanski van Adley Studio. “Veel bruiden zorgen dat ze er dan op hun best uitzien en ze voelen zich sexy en gelukkig.”

Leuke verrassing
De Canadese Lesley begon in 2009 met boudoirfotografie en organiseert momenteel boudoirshoots door heel Nederland. “Ik vind het geweldig om sensuele, sexy foto’s te maken van vrouwen en hen het gevoel te geven dat ze mooi en aantrekkelijk zijn.” En hoe leuk de sessie ook voor de vrouwen is, als man heb je natuurlijk ook niets te klagen als je opeens dit soort foto’s in handen krijgt! “Mannen vinden het helemaal geweldig om de foto’s te krijgen”, lacht Lesley. “Ze zijn vaak verrast, omdat ze niet verwachten dat hun vrouw dit zou doen.”

Sexy en aantrekkelijk gevoel
De enthousiaste reacties van zowel mannen als vrouwen zijn ook niet zo verwonderlijk, zegt Lesley, omdat de foto’s vaak een positief effect hebben op relaties. “Als vrouwen weggaan na de shoot, voelen ze zich geweldig. Ze voelen zich sexy en aantrekkelijk en ze nemen dat gevoel mee naar huis”, aldus Lesley. “Als ze de foto’s krijgen en hun partner dan vol bewondering horen zeggen dat ze de foto’s zo mooi vinden, en hun vrouw heel sexy, dan krijgen ze dat gevoel weer terug. Dat versterkt hun relatie en het is iets dat blijft.” 
Categorie:  Bruidegom Tags: bruidsfotografie, boudoirfotografie, boudoirshoot, lingerie, verlovingscadeau, cadeau verloving, huwelijkscadeau, fotografie bruiloft, fotografie huwelijk
Gerelateerde inhoud
  • De taken van de bruidegom De taken van de bruidegom
  • Wie betaalt…? Wie betaalt…?
  • Bruidsdiscussie: moeten de trouwringen matchen? Bruidsdiscussie: moeten de trouwringen matchen?
Inloggen