Bruidsmode met een sportieve look

De athleisure trend is niet meer weg te denken uit het modebeeld en lucky for us geldt dat ook voor de bruidsmode. Sportieve bruid? Sportieve bruidslook!

 

Korte bruidsjurken

Wil je jouw getrainde benen graag showen op je bruiloft, dan is een korte bruidsjurk perfect voor jou. Kiezen voor kort heeft als bijkomend voordeel dat je schoenen extra mooi in the picture staan. Tip: een lange A-lijnjurk laten inkorten tot de door jou gewenste lengte behoort ook tot de opties.

 

Strak kapsel

Sportieve, strakke bruidskapsels zijn helemaal hot. Vooral de hoge staart wordt getipt als een van de nieuwe trends voor komend bruidsseizoen. Voeg een paar mooie parelkettingen toe in je staart of een aantal gave parelclips voor de perfecte bruidslook anno 2020. Een comfortabele paardenstaart was nog nooit zo chic!

 

  

l: Jurk: Modeca. Trouwringen: Gerstner. Trouwpak: Wilvorst.
r: Trouwring: Christian Bauer.

 

Bruidssneakers

De athleisure trend is absoluut ook doorgedrongen in bruidsschoenenland. Chique bruidssneakers zie je volop terugkomen in de 2020 collecties. Tip: koop je sportieve schoen tegelijk met je jurk in de bruidsmodewinkel. Zo kun je de jurk gelijk op de juiste lengte laten maken.

 

Langhoudende make-up

Net zoals bij het sporten is het voor jullie bruiloft belangrijk dat je make-up draagt die lang houdt. Heb je je moeten haasten om op tijd op de feestlocatie aan te komen en heb je er rode wangen van gekregen? Een geel kleurcorrigerend los poeder dat roodheid neutraliseert en glim vermindert is ideaal om je rode blossen te kalmeren.

 

  

l: Jurk: Sincerity.
r: Sneakers: Fiarucci Bridal.

 

FOTO’S Sabine Metz, www.sabinemetz.com
CONCEPT & STYLING Jody Pluimers
HAAR & MAKE-UP Sabrina Dijkman, www.sabrinadijkman.nl
MET DANK AAN Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo voor het ter beschikking stellen van hun tennisbaan.

Categorie:  Huidige editie Tags: fotoshoot, sportieve bruidslook, bruidsmode
Gerelateerde inhoud
Inloggen