In deze editie NL

Het nieuwe magazine: extra

dik met superveel fashion!

Oehlala, de eerste editie van 2020 is uit! En een nieuw jaar betekent extra veel nieuwe mode. Daarom showen we je de nieuwste 2020-bruidsmodecollecties. En geloof ons: daar word je blij van! In het hart van ons blad vind je de extra special Lookbook: toonaangevende modehuizen presenteren hier hun mooiste jurken. Ook zaten we front-row bij de bridal fashionshows in Barcelona voor de laatste trends en voelden we daar meteen Mister Say Yes to the Dress - Randy Fenoli - aan de tand over zijn nieuwste collectie. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de sneak peek hieronder en ontdek het extra dikke magazine nu in de betere kiosk bij jou in de buurt.


Alvast veel leesplezier gewenst van de redactie!

 

  
Interview met Randy Fenoli
De wereldberoemde Randy Fenoli, bekend van het populaire tv-programma Say Yes to the Dress, maakte tijd in zijn drukke agenda vrij om ons bij te praten over de inspiratiebronnen voor zijn nieuwste lijn van trouwjurken. Wat een vakman! 

Extra special: Lookbook 2020
Vind jouw droomdesign in Lookbook 2020. De mooiste bruidsmodemerken tonen hier de pareltjes uit hun nieuwste 2020-collecties. Van adembenemend classy tot luchtig boho. En alles daar tussen in. Daarnaast staat deze special boordevol handige checklists die je helpen in je zoektocht naar je favoriete bruidsjurk.

 

  
De golden glow-look
Waan jij je graag in mediterrane sferen? Dan is de golden glow-look echt iets voor jou! De mooiste zwierige trouwjurken in combinatie met XXL-zonnehoeden legden we prachtig voor je vast op het zonovergoten Mallorca. Hallo, mediterrane bruidsoutfit!

Corsages voor hem
Kleurrijke bloemen alleen geschikt voor het bruidsboeket? Think again! Ook de corsage voor de man mag lekker opvallend zijn. Als een mini-kunstwerk. Neem alvast een kijkje op ons Pinterest-board en ontdek de mooiste exemplaren in het magazine.

 

  

 

Getest: rietjes!
Het plastic rietje verdwijnt vanaf 2020. Maar gelukkig zijn er allerlei alternatieven. Welke kies je? Wij organiseerden een rietjestest en tippen jou onze favorieten!

Nieuwsgierig geworden? Koop dan snel jouw exemplaar in de kiosk of betere boekwinkel. Bruid & Bruidegom Magazine is ook verkrijgbaar bij

Inloggen