In deze editie NL


Het nieuwe magazine:

Trends, tips en inspi

+ Trouwlocatie Special

“Ik wil dat moment!” YouTube-ster, actrice en zangeres Nienke Plas droomt van een grote bruiloft. Wij hadden een exclusief interview met deze bezige bij en hebben nog nooit zo gelachen! Geniet mee en lees alles over Nienkes ideale grote dag. En hoe schattig is deze cover? Covermodel Marijke en baby Moos (haar eigen zoontje!) laten zien hoe mooi je er op je bruiloft uit kunt zien met een baby op je arm. Ook hebben we handige tips en ideeën voor je verzameld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Smelt weg bij ons family portrait. Over verrassingen gesproken: met onze 33 ultieme planningstips delen we al onze insider tricks. Handig! Als laatste hebben we ook volop inspiratie voor een minimoon in Nederland en België. Want hoe fijn is het om op een bijzondere, romantische locatie dichtbij huis even op een roze wolk te zweven?

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bruid & Bruidegom Magazine is te koop bij de betere boekhandel bij jou in de buurt.

We wensen je veel leesplezier! Liefs, team Bruid & Bruidegom Magazine

 

  

  
  

Trouwlocatie Special
Je hebt de persoon gevonden met wie je wilt trouwen, nu moeten jullie nog beslissen wáár jullie willen trouwen. Het kiezen van jullie trouwlocatie is één van de leukste en belangrijkste beslissingen die jullie zullen nemen voor de trouwdag. De Trouwlocatie Special helpt!


 

Bruidsfoto Award
De Bruidsfoto Award (BFA) is niet alleen een prestigieuze prijs voor trouwfotografen, maar ook heel inspirerend voor jullie als bruidspaar! In deze special maken jullie kennis met verschillende topfotografen. Ga naar www.bruidsfotoaward.nl, stem op jouw favoriete foto en maak kans op een verwenweekend voor twee personen in een luxe bruidssuite met champagne-ontbijt op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem!        
     Tips voor de bruiloft van je dromen
Ben je net begonnen of moet je nog beginnen met het plannen van je bruiloft? Perfect! Met deze 33 tips creëer je het ultieme huwelijksfeest.Family Portrait
MAMA x PAPA x BABY
Een liefdesbaby maakt niet alleen je leven rijker, het maakt je trouwdag ook bijzonder. En dat je er fashionable uit kunt zien met een baby op je arm, bewijzen wij met deze wonderschone bruidsmodereportage. 

         

 

     De mooiste bridal hairstyles
Glad of golvend, los of opgestoken? Dit zijn de mooiste stijlen voor een moderne en romantische bruidslook - laat je inspireren en vind je droomkapsel!


 

Nieuwsgierig? Hieronder vind je een voorproefje. Koop Bruid & Bruidegom Magazine nu snel bij de betere boekhandel bij jou in de buurt óf online.

Inloggen