© Rosa Clará
© Freepik.com
Bridal Beauty Welke bruid wil er nou niet stunning uitzien op haar eigen bruiloft? Daarom hebben we de belangrijkste tips, trends en hacks op het gebied van beauty verzameld: stuk voor stuk onmisbaar in aanloop naar je grote dag!
Beroemde creaties: verlovingsringen van de royals Stralende diamanten, levendige kleuren en heel veel bling: we laten je de opvallendste ringcreaties van populaire royals zien. Doe hier inspiratie op voor ringen met een koninklijke uitstraling en een vleugje Hollywood-glamour.
Justin Alexander Collectie 2022: Dancing Into Forever Wauw, wat een geweldige modeshow! Bruidsmode-ontwerper Justin Alexander presenteert - in samenwerking met het New York Ballet - de nieuwe Spring Collection 2022. En wij hebben de video!
Pip Pellens is getrouwd In de nieuwe Netflix-film Just Say Yes speelt ze het bruidsmeisje, maar in het echt leven is Pip Pellens de bruid! Op het strand ging ‘haar’ Pim op z’n knie en ze zei volmondig JA. Wij spraken de actrice over de film en natuurlijk de bruiloft. “De juiste mensen, lekkere muziek, goed eten en een open bar; dat zijn mijn criteria.”
Trend: Fairy fashion Deze verfijnde en fabelachtig mooie trouwjurken met speelse, romantische details behoren tot de absolute toptrends in 2021. Wat je kunt verwachten? Pastelroze tinten, bloem- en bladmotieven en nieuwe zachte tule-designs voor een moderne, feeërieke look.
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten STYLING NL SB Wedding Fashion