Zo word jij een A-list groom!

Met verlovingsringen van een kwart miljoen en weekendbruiloften op luxe buitenlandse locaties leggen de celebrity-grooms de bruiloftslat wel errug hoog. Maar jij kunt je natuurlijk wel laten inspireren door hun stijl!

Look smoking hot!
Dj Sunnery James, musicalster Jim Bakkum, zanger Justin Timberlake en acteur Matthew McConaughey: allemaal zagen ze eruit om door een trouwringetje te halen met hun op maat gemaakte smokings. Matthew droeg er één van Dolce & Gabbana en Justin liet hem ontwerpen door topdesigner Tom Ford. Niet de minste merken en dus ook niet de minste prijzen. No worries: ook in de collecties van enkele topbruidegomsfabrikanten zijn supermooie smokings te vinden!

VIP-exit
Laat je bruid schitteren als een échte ster en regel een trouwauto met een hoog filmster-gehalte! Prins William en topjudoka Dennis van der Geest scoorden op dit gebied veel punten. De prins en zijn Kate reden weg in een vintage Aston Martin cabrio (very James Bond!) en Dennis trakteerde zijn bruid op een ritje in een knalrode vintage Porsche. We like! Van de Aston Martin van William zijn er helaas maar 140 gemaakt; niet echt binnen handbereik. Wel binnen handbereik én stijlvol: klassieke Alfa’s, MG’s of de Porsche!

Jouw juweeltje
Rapper Jay-Z besteedde naar verluidt 5 miljoen dollar (!) aan de verlovingsring voor Beyoncé. De ring die Angelina kreeg van Brad Pitt was in dat opzicht een koopje, ‘maar’ 250.000 dollar. Door deze astronomisch hoge bedragen hoef je je niet te laten inspireren, maar wel door de creativiteit van sommige celebs. Brad Pitt bijvoorbeeld ontwierp zelf de ring. In samenwerking met de juwelier of goudsmid kun jij je vriendin ook verrassen met een heel uniek en persoonlijk sieraad. Is het aanzoek al achter de rug? Leg je verloofde dan het idee voor om samen jullie trouwringen te ontwerpen. Zal ze geweldig vinden!

“Ik neem je mee…”
Een beetje celeb vliegt na de bruiloft met z’n private jet meteen door naar de Seychellen voor de honeymoon: super-de-luxe, superexclusief én superduur. Maar wat de Seychellen hebben (zon, zee, strand), hebben Sardinië en Ibiza natuurlijk ook! Neem op de website een kijkje in de rubriek Huwelijksreizen voor nog meer handige huwelijksreistips en verras je bruid met een prachtige bestemming.

Bonuspunten
Theo Janssen liet speciaal voor zijn bruiloft een tattoo zetten en Justin Timberlake zong een liedje voor Jessica toen ze de ceremoniezaal in liep. Wil jij voor jouw bruid ook iets heel speciaals doen? Verras haar dan door bijvoorbeeld een zanger in te horen die tijdens de ceremonie of het diner haar lievelingsliedje zingt. Dit kun je, net zoals Justin, natuurlijk ook zelf doen, maar vergeet niet dat hij daar zijn bagels mee verdient. Ook mooi: geef je bruid op de ochtend van de grote dag een bijzonder sieraad cadeau waar je een lieve boodschap of symbool in hebt laten graveren.
Categorie:  Bruidegom Tags: Bruidegom, bruidegomstaken, celebrity, auto, trouwvervoer, vervoer bruiloft, trouwringen, honeymoon, VIP, taken voor de bruidegom, cadeau voor bruid
Gerelateerde inhoud
Inloggen