© www.weddingconcepts.co.za

Wel of geen openingsdans: bruidegoms aan het woord!

Waar de ene bruidegom het liefst zijn inner Justin of Michael loslaat op de dansvloer, peinst de ander er niet over om een dansje te wagen. Wij vroegen een aantal bruidegoms hoe zij aankeken (of opkeken) tegen de openingsdans.

Gideon Nanuru, getrouwd met Emy
“Ik hou echt van dansen, dus ik wilde graag zo’n medley-openingsdans doen. Beetje cliché, maar wel heel leuk! Helaas draaide onze dj op het moment suprême het eerste nummer veel te lang door. Improviseren dus. Maar de gasten merkten niets en wij hadden de grootste lol!”

Luther Hartog, getrouwd met Nienke
“Ik heb een dansverbod van mijn vrouw, dus aan een openingsdans mocht ik gewoon niet beginnen, haha! En zoals een trouwe echtgenoot betaamt, deed ik dat dan ook maar niet. Volgens haar ziet het er echt niet uit, maar ik voel me sexy als ik dans ;-)”

Rick Keus, getrouwd met Eugenie
“Ik ben wat je noemt een echte boer: lessen nemen voor de openingsdans ging dus niet echt van harte. Maar door het enthousiasme van de leraren werd het steeds leuker. Op de avond zelf was ik ongelofelijk zenuwachtig, maar het ging gelukkig goed. Toch was ik blij dat ik ervan af was, haha!”

Hendrik Posthumus, getrouwd met Maryline
“De openingsdans was voor ons een heikel punt. We hebben er máánden over nagedacht. Het was een televisie-uitzending van de Pfaff’s, met daarin een leuke dans, die ons uiteindelijk motiveerde om het wel te doen. Onze daggasten deden ook mee, met als resultaat een goed gelukte flashmob-openingsdans.”

Jean-Pierre Hellemons, getrouwd met Tineke
“Ik had het niet verwacht (mijn vrouw moest me overhalen), maar onze dans was echt spetterend! Tijdens de lessen voor onze cha-cha op het nummer ‘Sway’ van Michael Bublé, kreeg ik de smaak flink te pakken. Zo goed zelfs, dat we nu nog steeds samen op dansles zitten.”

Henk van Roekel, getrouwd met Eva

“Wij hebben er even over nagedacht, maar we vonden de openingsdans te cliché en niet bij ons passen. Maar we hadden later op de feestavond wel nog een soort dans. Na een sitdown tijdens het nummer ‘Brap’ van Bart B More, werden Eva en ik beide door de menigte opgetild. We zijn heerlijk uit ons dak gegaan!”

Ivo Vleeschhouwers, getrouwd met Monique
“We trouwden in een theater met een big band op ons feest: dus geen openingsdans was eigenlijk geen optie. Maar dat stijve dansen is niets voor mij, dus kozen we een nummer waar we gewoon lekker op konden schuifelen, met wat maffe stukjes erin. De spotlight die de lichttechnicus van het theater regelde, maakte het helemaal af.”
Categorie:  Bruidegom,  Muziek & Entertainment Tags: bruidegoms, trouwen, bruiloft, feest, dansen feest, muziek feest, muziek bruiloft, openingsdans
Gerelateerde inhoud
Inloggen