Trendalert: videobooth

Steek wat kaarsjes aan, zet de popcorn klaar en maak het jullie zelf gemakkelijk op de bank. Het is tijd voor een romantische filmavond met een wel heel bijzondere blockbuster op het programma: de film met al jullie bruiloftsgasten in de videobooth!

Waarschijnlijk heb je zelf op een bruiloft of bruidsbeurs al eens in een photobooth gestaan. Dan weet je wat een ongelofelijk leuke plaatjes dat kan opleveren met al die snorren, pruiken, brillen en andere props. Voeg aan dat plaatje ook nog eens bewegend beeld en geluid toe en je hebt het recept voor een onvergetelijke bruiloftsfilm!

Lights, camera, action!
Een videobooth werkt in principe hetzelfde als de populaire photobooth. Gebruik hem als digitaal gastenboek en vraag iedere gast een wens voor jullie toekomst in te spreken. Reserveer een hoekje van jullie trouwlocatie en zorg daar voor een mooie achtergrond, leuke accessoires en props en een videocamera. Omdat bij de video ook geluid wordt opgenomen, is het handig om een rustig hoekje te zoeken of zelfs een aparte ruimte, zoals de entreehal. Zorg dan wel dat er in de feestzaal een duidelijke wegwijzer staat naar de videobooth, anders vergeet iedereen dat hij er is.

In goede handen
Je kunt een volledig geautomatiseerde videobooth huren of een videocamera op een statief neerzetten. Zorg er in dat laatste geval wel voor dat er een professional aanwezig is om alles in goede banen te leiden. Ook wil je natuurlijk dat al die leuke boodschappen gemonteerd worden tot een leuke film. Vertrouw je videobooth daarom toe aan iemand die er genoeg verstand van heeft.

Extra trend: de Slomobooth waarin de video wordt opgenomen en vervolgens in slow motion wordt afgespeeld. 
Categorie:  Muziek & Entertainment Tags: trouwen, bruiloft, huwelijk, bruid, bruidegom, trouwvideo, trouwfilm, videobooth, photobooth, gasten
Gerelateerde inhoud
Inloggen