The After Wedding Party: het feestje na het feest

De mooiste dag van je leven is meestal veel te snel voorbij. Met deze tips kunnen jij en je gasten optimaal genieten van de After Wedding Party. We zijn dol op het feestje na het feest! Let’s get the party started!

De belangrijkste punten
Ben je van plan om zonder gasten te trouwen of misschien met een intiem gezelschap? Ben je stiekem op vakantie getrouwd? Of is jouw bruiloft tijdens de corona-lockdown afgelast? Een feest ná het feest kan altijd nog. De After Wedding Party is ideaal voor pasgetrouwden die na de intieme bruiloft groots willen feesten. Op een After Wedding Party kun je de mooiste dag van jullie leven herbeleven. De focus ligt op een ontspannen samenzijn en de liefde vieren.

Stressloos trouwen? Lees: Beleef je bruiloft maximaal met deze 6 mindfulness tips

Waar en wanneer?
Kies de locatie die helemaal bij jullie past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische open plek in het bos, je favoriete bar of een tropische kas? Uiteraard is de dag na de bruiloft ideaal voor een After Wedding Party. Maar dit is geen must! Beslis samen over jullie favoriete dag. Dit kan een vrijdag, een zaterdag, of een zondag of een feestdag zijn, zelfs een paar maanden na de bruiloft.

Uitnodigingen, deco en de dresscode
Ook voor een After Wedding Party moet je uitnodigingen versturen! Laat de gasten tijdig weten wanneer het feest plaatsvindt, zodat alle dierbaarste vrienden en familieleden erbij kunnen zijn. Slingers, verse bloemen en kaarsen in bijpassende kleuren zijn ideaal als decoratie. Een diavoorstelling met foto‘s van je trouwdag zorgt voor emotionele momenten. De dansvloer kan bestormd worden onder begeleiding van een DJ of een band. Grappig idee: laat de foto‘s die tijdens het feest worden gemaakt direct op een groot scherm zien. De dresscode kan iets meer casual zijn op een After Wedding Party. Natuurlijk verschijn je zelf in een prachtig(e) trouwjurk of -pak. Kies een dresscode om je gasten te helpen: wat dacht je van casual chic, cocktail, een party waarbij hoofddeksels “verplicht” zijn of helemaal in het wit? Geef dit aan in je uitnodiging.

Lees ook: Spoedcursus wedding-dresscodesFOTO’S True Weddings

Categorie:  Muziek & Entertainment,  planning & organisatie,  Nieuws Tags: Bruiloft, trouwen, trouwen2021, trouwfeest, nagenieten
Inloggen