Perfecte styling = perfecte bruidsfoto’s!

Esther Schog van Esther Schog Fotografie 
Eenheid
“Bruidsparen besteden steeds meer aandacht aan de aankleding van hun trouw- en feestlocatie. Door een mooie eenheid aan te brengen in de decoratie, creëer je ook voor de trouwreportage een prachtige en luxe sfeer. De populaire themakleur roze, doet het geweldig op foto’s.”

Dresscode
“Voer een themakleur niet alleen door in de aankleding, maar ook in de dresscode. Zo maak je het je gasten gemakkelijk in hun kledingkeuze én het heeft een mooi effect op de foto’s. Zo zullen de groepsfoto’s qua kleur veel rust uitstralen, en er ook heel stijlvol uitzien.”

Judith van Lent van Velvetine 
Persoonlijke twist 
“Geef jullie bruiloftsdecoratie een heel persoonlijk accent. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijke hobby of interesse of iets uit de tijd dat jullie nog verkering hadden. Lezen jullie bijvoorbeeld allebei heel graag? Gebruik boeken als onderleggers voor kandelaars en vaasjes.”

Foto-tastische bloemen
“Bloemen mogen zeker niet ontbreken. Kies voor Garden Roses en grote perzikkleurige dahlia’s; die zijn niet alleen mooi, maar doen het ook geweldig op de foto’s. Mijn tip: voorkom een decoratie-overkill. Vijf tot tien decoratie-items zijn genoeg om alles mooi aan te kleden.”

Celiça Wichgers en Elles Rodenburg van Double You Weddings
(Aan)kleding 
“Als bruidsparen iets ‘verrassends’ dragen, levert dat heel leuke foto’s op. Zo zie ik steeds vaker bruidegoms met sneakers onder hun pak of bruiden met een kort jurkje aan en felgekleurde pumps. Zulke kledingitems kun je op de foto’s een extra mooie nadruk geven.”

Met een beetje hulp
“Een bruiloft die ons qua styling heel positief is bijgebleven, is die van het bruidspaar Olivier en Marieke. Zij huurden namelijk de styling professionals van Pink9Design in voor de aankleding en dat zie je op de foto’s direct terug. Ook hun trouwalbum werd hierdoor extra kleurrijk en fleurig.”
Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie Tags: Styling, bruidsfotografie, stylingtips, decoratie, trouwfotografie, huwelijksfotografie, mooie trouwfoto's, foto’s, fotografen, bruidsfotografen, bruiloftsthema, trouwthema, huwelijksthema
Gerelateerde inhoud
Inloggen