Let us entertain you!

Je bruiloft is natuurlijk al één groot feest voor jullie en alle gasten. Maar je kunt nog een stapje verder gaan door speciaal voor je gasten entertainment te organiseren! Plezier gegarandeerd. Let the party begin!

Maak er een spelletje van
Geef jullie gasten een leuke activiteit om te doen. Leuk voor tijdens de dag, maar vooral handig als jullie er even tussenuit zijn met de fotograaf. Laat gasten zich uitleven met croquet, een speurtocht, het Zweedse blokkenspel Kubb of een reuzenversie van Jenga.

Nog meer entertainment
Verras jullie gasten met origineel en ongebruikelijk entertainment zoals iemand die tarotkaarten leest, een goochelaar of een sneltekenaar die leuke karikaturen van de gasten maakt.

Geef een workshop
Een wijnproeverij, een dansles of een circusworkshop: het kan allemaal. Ook leuk: als jullie trouwen op een historische locatie, kun je vragen of jullie gasten een rondleiding kunnen krijgen.

Partygames
Maak het diner interactief en geef iedere tafel het menu als een puzzel. Iedere gast krijgt één stukje op zijn of haar bord en iedere tafel kan zo samen het menu samenstellen. Ook leuk: een kruiswoordpuzzel achterop het menu of een quiz.

Show your roots
Heeft één van jullie (of allebei) buitenlandse roots? Laat die dan een rol spelen op jullie dag. Serveer inheemse gerechten eten, gebruik de nationale kleuren in jullie kleurenpalet of huur een traditionele dansgroep of koor uit dat land.

Alle ballen verzamelen
Een ballenbak maakt alles leuker. Alles! Dus ook jullie trouwfeest. P.S. Hetzelfde geldt voor een springkussen. ;o)
Categorie:  Muziek & Entertainment Tags: trouwen, huwelijk, bruiloft, bruid, bruidegom, feest, party, entertainment, workshop, receptie
Gerelateerde inhoud
Inloggen