© Julia Schick Fotografie

Het leukere papierwerk voor jullie trouwdag

Uitnodigingen, liturgieboekjes, menukaarten… er komt nogal wat papierwerk kijken bij jullie trouwfeest. Maar het leuke is dat ook jullie huwelijksdrukwerk helemaal kan worden afgestemd op jullie persoonlijke stijl!

Save-the-date
Met save-the-date-kaarten laat je iedereen weten: dit is onze trouwdatum, hou ‘m alvast vrij in jullie agenda’s! De officiële uitnodiging met gedetailleerde informatie volgt dan nog. Qua ontwerp kunnen jullie natuurlijk alle kanten op.

Kleurconcept
Hebben jullie een bepaald trouwthema of een kleurconcept? Stem dan ook jullie uitnodigingen, menukaarten en liturgieboekje hierop af. Zo vormen alle details van jullie trouw een mooi en stijlvol geheel.

E-mail
Willen jullie de bevestigingen van jullie gasten liever per mail ontvangen? Dan is het handig (én leuk) om een speciaal e-mailadres aan te maken, bijvoorbeeld tine-en-jan@gaantrouwen.be. Je kunt dit mailadres ook koppelen aan jullie eigen trouwwebsite.

Zaalindeling
Hoe vinden de gasten de tafels? Hang bijvoorbeeld een groot bord bij de entree van de zaal waarop ieders naam en tafelnummer staan. Alternatief: zet naamkaartjes neer met op de achterkant het tafelnummer of de tafelnaam waar ze verwacht worden.

Logo
Laat een eigen trouwlogo ontwerpen. Dit logo kan bijvoorbeeld uit jullie initialen of een symbool van jullie gezamenlijke hobby bestaan. Er zijn grafisch ontwerpers die jullie hier vast bij kunnen helpen.

Glossary
Sluit bij de uitnodigingen een extra briefje bij met informatie over de route, hotelsuggesties, cadeauwensen, enzovoorts.

Tip: in een wensboom kunnen al jullie gasten een mooie wens achterlaten!

Foto: Julia Schick Fotografie
Papierwaren: Ivonne Milskemper
Decoratie: Erkmann
Drukker: Letterwish
Categorie:  Huwelijksdrukwerk en bedankjes Tags: Trouwkaart, papierwerk, uitnodigingen, save-the-date, menukaarten, liturgieboekje, trouwlogo, thema, stijl, kleur
Gerelateerde inhoud
Inloggen