© Alicia van Stuijvenberg Fotografie

Inspirerende foto's

Weddingdeco voor de glamour bruid Een thema biedt een compleet plaatje voor jouw bruiloft. Wij zetten de mooiste ideeën voor een glamour bruiloft voor je op een rijtje, met keuze uit talloze creatieve decoratiemogelijkheden.
Doe het zelf: vier feestelijke bruidstaarten! Ze zijn bijna te mooi om op te eten en toch heel makkelijk te maken! Deze vier feestelijke taarten kun je voor je bruiloft (laten) bakken of serveer ze heerlijk tijdens jullie verlovingsfeest, een afterwedding party of op een verjaardag. Dat wordt smullen!
De leukste mini bruidstaartjes Mini-taartjes ter vervanging van één grote bruidstaart gaan absoluut applaus krijgen van jullie gasten. Iedereen z’n eigen taartje!
Zo houd je rekening met dieetwensen voor het huwelijksdiner Je hebt een datum én een locatie voor je bruiloft gekozen, dus is het tijd om na te denken over het eten op de grote dag. Hoe pak je dat aan? Wat wil je laten serveren? En hoe ga je rekening houden met voorkeuren, dieetwensen, allergieën of intoleranties?
Sweets for my sweet! Bruidstaartentrends Van mini-cakes tot metallic bruidstaarten. Alles kan en mag aankomend trouwseizoen als het gaat om je bruidstaart. Laat je inspireren door deze smaakvolle voorbeelden!
Inloggen