Plan jouw bohemian fotoshoot

Trouwfoto’s met een bohemian sfeer zijn een grote trend op Instagram en Pinterest. Hoe zorg je voor een prachtig eindresultaat van jullie fotoshoot en laat je je van je beste kant zien?

 

Kies je fotograaf
Kijk goed rond, noteer de websites van fotografen die je aanspreken en maak een moodboard van de beelden die je het mooist vindt. Als je vervolgens een fotograaf kiest, bespreek dan goed wat je wensen zijn en toon hem/haar eventueel wat van je favoriete boho-beelden om de gewenste sfeer duidelijk te maken.

 

Locatie, locatie, locatie
Denk je aan bohemian, dan denk je aan buiten. Natuur en groen combineren moeiteloos met jullie romantische trouwthema. Ga bij goed weer dus vooral naar buiten en houd een mooie orangerie of kas achter de hand bij regen.

 

Licht en schaduw
Heb je weleens gehoord van golden hour? Zo noemen fotografen geven het prachtige, warme licht een uur voor zonsondergang. Een perfect moment voor een fotoshoot. En zelfs als de zon niet schijnt, is er geen man overboord. Het gouden uurtje in combinatie met wat nevel of grijzigheid geeft jullie boho-foto’s juist een extra romantische sfeer.

 

Decoratie musthaves
Met de natuur kun je alle kanten op, laat je vooral inspireren door de kleuren en vormen die jullie mooi vinden. Hippe items zijn momenteel vaasjes van bobbelglas, grote groene bladeren, varens, boomstammetjes en oriëntaalse tapijten.

 

Foto-tip
Bespreek met de fotograaf jullie wensen. Boek eventueel een kennismakings- of loveshoot en gebruik die voor jullie uitnodigingen.

 

 

FOTO’S Kathi & Chris Photography
DECORATIE & BLOEMEN Mehr Konfetti Bitte
HAAR & MAKE-UP Lydia Gerzen Schmuck Refined Bohemia
LOCATIE The Framehouse
PAPETERIE Sweet Stories
BRUIDSTAART La Petite Bellerose
BRUIDSJURK Victoria Rüsche
BRUIDSPAAR Laureen Lip & Richard Schwung

 

Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie Tags: fotoshoot, bruidsfotografie, bruidsfotograaf, bohemian, bohemian jurk, bohemian stijl, bohemian wedding, bohemian bruidsjurk, bohemian bruiloft
Gerelateerde inhoud
Inloggen