© Mon et Mine Bruidsfotografie

Pimp je bruidsfoto’s

Jullie trouwfoto’s zijn één van de meest tastbare herinneringen aan de grote dag én alle andere bijzondere dagen eromheen. Reden genoeg dus om hier iets speciaals van te maken. Bijvoorbeeld met deze geweldige trends!
 
Trend 1: Letters

Het is momenteel helemaal hip om tijdens de bruidsreportage gebruik te maken van leuke en romantische teksten of attributen waarmee jullie zelf een tekst kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan lollies in een hartvorm met daarop de woorden ‘I love you’ en ‘You and me’. Of ga naast elkaar staan, houd allebei een paar hippe letterballonnen vast en vorm samen het woord ‘Love’. De laatste trend uit Amerika: vervang de letterballonnen door grote houten letters.

 
Trend 2: verlovingsshoot

Een verlovingsshoot, of pre-weddingshoot, is de perfecte manier om alvast te wennen aan jullie bruidsfotograaf. En jullie kunnen zo ook alvast het poseren onder de knie krijgen. Veel fotografen werken samen met stylisten voor deze shoots, zodat jullie worden gefotografeerd in de allermooiste outfits en goede make-up. En ook leuk: de shoot kan op bijna elke gewenste plek plaatsvinden; denk bijvoorbeeld aan een mooi bos, romantisch strand of de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet! 

Trend 3: First Look-reportage


Bij deze unieke reportage is het de bedoeling dat de fotograaf op de dag van jullie bruiloft, op een speciale plek, het moment vastlegt waarop jullie elkaar voor het eerst zien. De bruidsfotograaf staat voor de bruidegom terwijl ondertussen de bruid van achteren aan komt lopen. De bruidegom ziet haar nog niet, maar de fotograaf wel! Dat levert prachtige beelden op; vooral wanneer het moment daar is dat de bruidegom zich omdraait en zijn bruid voor het eerst kan bewonderen. 
Trend 4: Rekwisieten

Zenuwen voor het poseren verdwijnen als sneeuw voor de zon als je gebruikmaakt van rekwisieten. En daar doe je niet alleen als bruidspaar je voordeel mee, ook jullie gasten kunnen zich helemaal uitleven. Denk bijvoorbeeld aan hoedjes, snorren van papier, grote brillen, retrofietsen, oude camera’s… allemaal hulpmiddelen die niet alleen de fotoshoot zelf heel leuk maken, maar ook jullie fotocollectie.

 
Trend 5: Vintage

Het is nog steeds heel populair om je bruiloft een vintage thema te geven. Dus waarom zou je dit niet doortrekken naar jullie bruiloftsfoto’s? Het ‘vintage sausje’ dat bij sommige fotografen over de bruiloftsfoto’s heen gaat, levert namelijk unieke beelden op: sfeervol, magisch, warm en met een hoog retrogehalte.
Trend 6: Trash the dress

…een goede reden om je trouwjurk nog een keer aan te trekken én het levert geweldige post-weddingfoto’s op. Tijdens deze fotoshoot, die dus na de bruiloft plaatsvindt, laat je jezelf op een grappige manier vastleggen in je bruidsjapon. Je kunt je jurk bijvoorbeeld heel vies maken of in het water in springen. Maar het is ook leuk om met je bruidsjapon een heel nieuwe look te creëren door andere kledingstukken en catchy accessoires te gebruiken.

 
Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie Tags: Trouwfoto,s fototrends, bruidsfototrends, trouwfoto trends, bruidsfotografie, trends, letters, ballonnen, teksten, verlovingsshoot, first look, poseren, liefdes shoot, verloving foto's, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, huwelijksfotografie
Gerelateerde inhoud
Inloggen