© Shari Ruzzi

Leuke bruidsfotografietrend: de afterweddingshoot

De trouwdag viel volledig in het water en er was geen plan B, jullie liepen gigantisch achter op schema, of jullie vonden het gewoon zo ontzettend leuk dat het naar meer smaakte: allemaal goede redenen om een afterweddingshoot te doen. Inderdaad: een bruidsreportage ná jullie bruiloft!

Ook bruidspaar Eline en Bert planden een shoot na hun bruiloft. Fotograaf Shari Ruzzi zette het stel een jaar na hun jawoord op de foto, omdat ze heel specifieke wensen hadden en geen gehaast wilden op de grote dag. De prachtige foto’s bij dit artikel geschoten in de Belgische Ardennen. Een van de voordelen van de afterweddingshoot is dus dat je volledig kan uitpakken wat betreft de styling en de locatie. Ook ben je misschien wat minder gebonden aan de weersomstandigheden (stem goed met de fotograaf af hoe flexibel jullie kunnen zijn). En ook leuk: met zo’n shoot na de bruiloft beleven jullie de grote dag een beetje opnieuw. En een goede dosis romantiek is altijd welkom toch? Net zoals een goede reden om je trouwkleding nog een keertje aan te doen ;-)
Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie Tags: Bruidsfoto's, bruidsfotografie, huwelijksfotografie, afterweddingshoot, bruidsreportage, fotografietrends, trends bruidsfotografie
Gerelateerde inhoud
Inloggen