© Lidy Katier

Dit kun je doen met je loveshootfoto's!

Een loveshoot is niet alleen een leuke manier om alvast te wennen aan jullie bruidsfotograaf. Of een heel romantische activiteit in de aanloop naar jullie bruiloft. Je kunt met de foto’s ontzettend veel doen! Wat precies, dat vertellen deze bruidsparen!

Yvonne (30) en Brendon (33)
“We hebben heel veel lol beleefd aan het maken van onze loveshootfoto’s. Het was ook echt een feest toen we de dvd met de foto’s ontvingen! Omdat Brendon en ik allebei gek zijn op reizen, werd dit ons thema voor de save-the-dates en de uitnodigingen. We hebben er veel leuke reacties op ontvangen en we gaan de loveshootfoto’s zeker nog gebruiken voor andere bruiloftsdetails!”Annelien (33) en Barry (33)
“Je staat niet iedere dag voor een camera, dus we vonden het best spannend om kussend en knuffelend gefotografeerd te worden. Maar onze fotograaf stelde ons goed op ons gemak en het werd een heel gezellige reportage. De mooie foto’s hebben we verwerkt in onze save-the-dates, de trouwkaarten én onze eigen postzegel!”Ellen (28) en Ron (27)
“Op Pinterest vonden we allerlei leuk ideeën van wat we met onze loveshootfoto’s konden doen. Zo stond ons gastenboek vol met foto’s uit de reportage. Met alle lieve berichtjes die onze gasten erin hebben geschreven, blijft het leuk om deze van tijd tot tijd door te bladeren.”Patricia (27) en Joost (28)
“We kregen van onze fotograaf een leuke tip: drijvende foto’s in champagneglazen. Daarvoor kwamen onze loveshootfoto’s goed van pas. En we hebben ze ook verwerkt in onze uitnodigingen en de kerkboekjes. Op de dag van onze bruiloft werden we bovendien nog verrast met een fotoafdruk op steigerhout én op een kussen!”
Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie Tags: foto's, bruidsfoto's, loveshoot, uitnodigingen, DIY, save the dates
Gerelateerde inhoud
Inloggen