© DAVINA + DANIEL
© DAVINA + DANIEL
© DAVINA + DANIEL
© DAVINA + DANIEL
© DAVINA + DANIEL
© DAVINA + DANIEL

De prachtige bruidsfoto’s van DAVINA + DANIEL

Achter de bedrijfsnaam DAVINA + DANIEL schuilt het fotografenkoppel Davina Palik en Daniel Kudish uit Canada. Beiden zijn ze award-winning leden van de Wedding Photojournalist Association (WPJA) en werden ze uitgeroepen tot ‘meest inspirerende bruidsfotografen’ door Wedding Bells Magazine. Samen hebben Davina en Daniel honderden bruiloften over de hele wereld vastgelegd.  

Hoe zouden jullie je stijl omschrijven?
Davina: “Dat is moeilijk. We houden niet van labels, maar streven ernaar om emotionele, creatieve en dramatische foto’s te creëren op elke bruiloft waar we zijn. Onze stijl wordt vaak ‘documenterend’ genoemd omdat we echt de hele trouwdag vastleggen, van aankleedmoment tot afscheidsdans.”

Hoe belangrijk is de locatie van de grote dag voor een bruidsreportage?
Daniel: “Wat ons betreft heel belangrijk. Waar een koppel trouwt en hoe ze trouwen, zegt veel over wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden. Dit maakt elke bruiloft uniek.”

Wat is jullie favoriete moment van de dag om te fotografen?
Daniel: “De speciale momenten tussen de bruid, bruidegom en hun gasten leveren voor ons altijd de mooiste foto’s op. Natuurlijk zijn er trends in de bruidsfotografie; of het nu gaat om spot-coloring of het geel maken van beelden om ze een vintagegevoel te geven. Maar uiteindelijk zijn het de echte emotionele momenten die nooit out of style zullen raken.”

Wat is jullie ultieme tip voor bruidsparen?
Davina: “Ga op zoek naar een portfolio dat je raakt. Maak van de fotografie een prioriteit! Net als dat je van je partner weet dat hij of zij ‘the one’ is, moet je dit gevoel ook bij een bruidsfotograaf hebben. Dit zorgt namelijk voor de mooiste en blijvende herinneringen aan je trouwdag. En dat is onbetaalbaar.”

www.davinaplusdaniel.com
Categorie:  Bruidsfotografie en -videografie Tags: Bruidsfotografie, bruidsreportage, trouwfoto's, fotoalbum, fotograaf, trouwalbum, poseren, trouwfoto's, professionele bruidsfotograaf, professionele trouwfotograaf
Gerelateerde inhoud
Inloggen