First look: bruidegoms over het moment suprême

Na maanden van voorbereidingen (en menig uitzending van Say Yes to the Dress), zie je je verloofde dan eindelijk voor het eerst als bruid. Spannend! Hoe zal ze eruitzien? Wat voor een jurk zal ze aanhebben? Deze bruidegoms vertellen wat er door hen heen ging op het moment suprême!

André (38) trouwde op 9 mei met Alexandra (36)
“Alexandra en onze dochter hadden thuis geslapen en mijn zoon en ik hadden overnacht in een leuk hotel. Na een gezellig ontbijt trokken we onze pakken aan, pikten we de trouwauto en het boeket op en reden we door naar ons huis. Alle daggasten stonden daar op ons te wachten; dat maakte het heel spannend. Maar toen Alexandra de trap af kwam, kon ik alleen maar genieten. Haar jurk, haar kapsel, haar make-up, haar stralende ogen en haar lach: zo stijlvol en zo elegant! Die eerste blik gaf me een heel warm gevoel.”
Foto: www.floorfoto.nl 

Stephan (25) trouwde op 21 juli met Melviënne (25)
“Ik was de ochtend van onze bruiloft heel ontspannen en reed ik rustig naar onze eigen woning om Melviënne op te halen. Niets aan de hand. Dat veranderde echter toen ik de trap opliep naar onze voordeur en de woonkamer in kwam. Ik werd ineens heel nerveus. Ik kan bijna niet met woorden omschrijven wat ik op dat moment voelde. Ze was nog schitterender dan ik me had voorgesteld, met haar klassieke jurk en die lange sleep. Ik stond wel twee minuten verstijfd; ik kon niet eens zeggen hoe geweldig ze eruitzag. Zij gelukkig ook niet, haha! Pas toen we in de auto zaten, kwamen de complimenten eruit!”
Foto: www.bruids-fotograaf.eu 

Joeri (26) trouwde op 1 augustus met Alessandra (26)
“Alessandra en ik hadden afgesproken om elkaar in onze tuin te ontmoeten, met daarbij alleen onze fotograaf en onze videograaf. Met klamme handjes liep ik de tuin in en ging met mijn rug naar de deur staan. Vanuit de keuken hoorde ik Alessandra gillen toen ze me zag staan. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk, want mijn ogen werden toen al vochtig. Na een paar minuten mocht ik me eindelijk omdraaien. WOW! Daar stond een klassieke, Italiaanse schone. De kriebels die je krijgt als je voor het eerst met iemand zoent, de vlinders die door je buik gieren… Combineer dit met alle spanning die je als kind voor Sinterklaas en je verjaardag opbouwde, en je hebt ongeveer te pakken wat ik toen voelde.”
Foto: www.dufrasnesfotografie.nl 

Jeffrey (29) trouwde op 14 juni met Linda (25)
“Ik kreeg tijdens mijn ontbijt niet meer weg dan een kopje koffie, zo zenuwachtig was ik. En dat werd alleen maar erger toen ik bij ons huis aankwam. Ik belde aan, mijn schoonvader deed open, en ik probeerde richting de woonkamer te lopen waar Linda klaarstond. Maar halverwege de gang kon ik opeens niet meer en ik brak in tranen uit. Toen ik Linda zag, dacht ik maar één ding: wow! Ze was zo mooi! Het koste me veel moeite om dat tegen haar te zeggen. Ik had zo’n brok in mijn keel dat ik er amper iets uit kreeg. Maar dat maakte ik gedurende de dag ruimschoots goed!”
Foto: www.trouwenmetthomas.nl 
Categorie:  Bruidegom,  Bruidsfotografie en -videografie Tags: first, look, bruid, bruidegom, elkaar, zien, bruiloft, grote dag, feest, mooi, moment
Gerelateerde inhoud
Inloggen