Zeg ‘ja’ op het water

De Amsterdamse grachten zijn niet alleen de perfecte achtergrond voor de mooiste bruidsfoto’s, ze doen het ook erg goed als locatie voor een fantastische huwelijksceremonie. Stap aan boord bij Smidtje Luxury Cruises en beleef een dag met een gouden randje. Samen met jullie gasten beleven jullie een feestje dat van alle gemakken is voorzien. Kom aan boord!

 

Van ceremonie tot knallend feest

Smidtje Luxury Cruises is gespecialiseerd in vaarevenementen en huwelijksceremonies en biedt een onvergetelijke dag op het water. Niet alleen in Amsterdam trouwens, je kunt ook kiezen voor een vaartocht door Haarlem. Of het nu gaat om een huwelijksceremonie, een transfer tussen verschillende locaties, al jullie wensen zijn te realiseren. ’t Smidtje zorgt voor de gehele organisatie en voor de uitgebreide catering waarbij alles mogelijk is. Van heerlijke bruidstaarten tot smaakvolle buffetten. Ook de aankleding van de boot wordt voorzien, met bloemen in jullie lievelingskleuren en andere details zoals jullie ze wensen.

 

Ruim aanbod in schepen

Bestaat jullie gezelschap alleen uit degenen die jullie het meest dierbaar zijn? Of vieren jullie de liefde voor elkaar groots, met iedereen die jullie kennen? ’t Smidtje heeft een zeer ruim aanbod in elektrische schepen en biedt voor ieder gezelschap – van 2 tot wel 2000 personen - een geschikt schip.

Kortom: voor jullie speciale dag biedt ‘t Smidtje een arrangement dat helemaal bij jullie droombruiloft op het water past.

 

//Meer informatie

Smidtje Luxury Cruises

T. 020 – 670 60 67

E. groups@remove-this.smidtje.nl

www.smidtje.nl

Categorie:  Trouw- & Feestlocaties
Gerelateerde inhoud
Inloggen