Kasteel Montfoort: voor een perfecte bruiloft

Op de belangrijkste dag van uw leven telt maar één ding: zorgeloos genieten van ieder bijzonder moment. Bij Kasteel Montfoort organiseren wij alles geheel naar uw wensen. 

 

Kasteel Montfoort bevindt zich in het hart van het pittoreske Utrechtse stadje Montfoort. De internationaal bekende topdesigner Eric Kuster heeft alle zalen in het kasteel voorzien van een opvallende moderne interieur, welke perfect past bij het historische karakter van het kasteel. Alle zalen hebben hun kasteel-allure behouden; stoer met warme tinten.

 

Keuze om te trouwen op een unieke locatie

Op loopafstand van ons kasteel vindt u De Commanderije van Sint Jan welke bij uitstek de meest romantische locatie is voor uw huwelijksvoltrekking. Zowel de burgerlijke als kerkelijke ceremonie zijn in dit rijksmonument mogelijk. U kunt uw gasten ontvangen in de bijzondere kloostergang, aangrenzend aan de kapel met prachtige vide. Mocht u liever in de buitenlucht willen trouwen dan kan dat in Tuin De Hoge Waard. Deze locatie leent zich ook voor een prachtige fotoreportage.

 

Naast de schoonheid van het stadje, zijn er nog talloze praktische voordelen die ook belangrijk kunnen zijn voor uw trouwdag: gratis parkeermogelijkheid, een centrale locatie vlakbij de snelweg en goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.

 

Ontzorgen

Het regelen van de meest prachtige bruidstaart, het swingende entertainment en de fotograaf zijn bij ons in goede handen. Vertel ons hoe u zich de dag voorstelt en wij zorgen voor de organisatie hiervan. Of het nu een trouwkoets is of een boottocht op de Hollandsche IJssel, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook een overnachting van u en/of uw gasten in het nabijgelegen Hotel Montfoort behoort tot de mogelijkheden. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

 

Wij nodigen u graag uit om onze locaties persoonlijk te bezoeken en verrast te worden door de vele mogelijkheden.

 


www.kasteel-montfoort.nl
Categorie:  Trouw- & Feestlocaties
Gerelateerde inhoud
Inloggen