© Iris Planting voor Studio 5982
© Iris Planting voor Studio 5982
© Rachel Dubbe
© Rachel Dubbe

Van A naar B: trouwvervoer in stijl

Lopen van de ceremonie naar de feestlocatie is een optie, als de locaties op loopafstand van elkaar liggen. Is dat bij jullie niet het geval? De mogelijkheden op het gebied van trouwvervoer zijn oneindig. Een paar leuke opties:

Scooter
De Vespa is niet alleen erg trendy; hij is ook in allerlei kleuren verkrijgbaar en superhandig als jullie trouw- en feestlocaties niet ver van elkaar liggen. Een voorwaarde: een zonnetje is natuurlijk wel zo prettig.

Limousine
Misschien niet superorigineel, maar wel super-de-luxe, ruimte genoeg voor de jurk en van alle gemakken voorzien. Ook handig wanneer jullie bruidskindjes of ouders meerijden. 

Oldtimer
Ga voor stijlvol en klassiek en kies een mooie oldtimer. Het perfecte trouwvervoer voor een huwelijk in sprookjesstijl. 

(Bak)fiets
Hij op de fiets en jij in de bak. Of jij bij hem achterop! En ook leuk: een tandem. Liggen jullie trouwlocaties dicht bij elkaar en trouwen jullie op een zomerse dag, dan is de fiets het ideale vervoersmiddel.

Bus
Willen jullie ook alle daggasten laten meerijden? Dat kan natuurlijk door een bus te huren. Ga voor een oude Amerikaanse schoolbus, een Engelse dubbeldekker of een retro-spijlbus.

Hummer
De droom van menig bruidegom of iedereen die graag over-the-top gaat: rijden in een stoere Hummer. Toegegeven: jullie maken met deze gigantische wagen een sensationele entree. Houd alleen wel rekening met smalle straatjes en parkeerplekken. 

Tuktuk
Deze wagentjes komen oorspronkelijk uit Thailand waar ze deel uitmaken van het openbaar vervoer. Hier in België kun je ze huren mét chauffeur en op ludieke wijze arriveren bij jullie trouwlocatie.
 
Categorie:  Trouwvervoer Tags: Vervoer, trouw, trouwdag, huwelijksdag, gasten, trouwauto, trouwvervoer, scooter, bus, bakfiets, fiets, hummer, limousine, tuktuk
Gerelateerde inhoud
  • Zo maak je je trouw persoonlijk Zo maak je je trouw persoonlijk
  • Tips voor een mooie speech Tips voor een mooie speech
  • De taken van de bruidegom De taken van de bruidegom
Inloggen