Planning & Organisatie

Terwijl jullie heerlijk op een roze wolk genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft, zou je bijna vergeten dat er ook een zakelijke kant aan trouwen zit. Want wanneer ga je in ondertrouw? Het antwoord op deze vraag en meer lees je hier.

Gaat jouw bruiloft niet door? Gebruik dit stappenplan Nu corona om zich heen grijpt, kunnen bruiloften die gepland stonden tot en met maandag 6 april niet doorgaan. Raak vooral niet in paniek, want voor ieder probleem is ook een oplossing.
De 7 voordelen van een bruiloftsverzekering Je auto, je gezondheid, je vakantie, je mobiel en zelfs je huisdier: je kunt alles laten verzekeren. Dus ook jullie bruiloft! Hier lees je waarom een bruiloftsverzekering een goed idee is.
Trouwen en verzekeringen: waar moet je op letten? Verzekeringen zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt als je gaat trouwen. Toch zal er het een en ander aangepast moeten worden naar jullie nieuwe situatie.
Een weddingplanner? Dit zijn de voordelen! Je gaat trouwen! Een mooie, maar ook drukke tijd breekt aan. Een weddingplanner kan jullie hierbij ondersteunen. Maar wat doet zo’n weddingplanner precies en wat zijn de voordelen? Hier beantwoorden we al jullie vragen.
10 tips voor een sprankelende exit Je hebt ze vast voorbij zien komen: die superleuke foto’s van bruidsparen die door een haag van sterretjes hun trouwlocatie verlaten. Lijkt dat jullie ook wat? Lees dan eerst even deze tips. 
Inloggen