© www.sandraaberg.com

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

Blush, baby - een zachtroze kleurenpalet Lichtroze, de pérfecte themakleur voor je bruiloft! Van tafeldecoratie tot bruidsschoenen, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij presenteren de mooiste inspiratie voor een harmonieus blush-concept.
Maak je eigen statement parelhoed! Stylist Jody waagde zich aan deze DIY en maakte een statement-hoed versierd met parels. Met de stap-voor-stap instructies creëer je binnen een handomdraai zelf zo’n fantastische bruidsaccessoire!
In 6 stappen de perfecte deco voor je bruiloft De datum en locatie staan vast, nu is het tijd om na te denken over de decoratie op je bruiloft. Hoe begin je daarmee? Met deze zes stappen bedenk je een samenhangend decoratieconcept dat helemaal bij jullie stijl past.
Punkrock-weddingdeco voor daredevils Punk is the way to go! Met deze tips en tricks creëer je de ultieme bruiloft punk style!
Trouwen met een industrial chic-decothema Op zoek naar een fantastisch thema voor je grote dag? Wat dacht je van 'Industrial Chic'?
Inloggen