© www.sandraaberg.com

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

Punkrock-weddingdeco voor daredevils Punk is the way to go! Met deze tips en tricks creëer je de ultieme bruiloft punk style!
Trouwen met een industrial chic-decothema Op zoek naar een fantastisch thema voor je grote dag? Wat dacht je van 'Industrial Chic'?
Decothema: Mysterious Jungle Een thema biedt een compleet plaatje voor jouw bruiloft. Wij zetten de mooiste ideeën voor een bruiloft jungle style voor je op een rijtje, met keuze uit talloze creatieve decoratiemogelijkheden.
Weddingdeco voor de glamour bruid Een thema biedt een compleet plaatje voor jouw bruiloft. Wij zetten de mooiste ideeën voor een glamour bruiloft voor je op een rijtje, met keuze uit talloze creatieve decoratiemogelijkheden.
Een droom voor natuurliefhebbers; de bosbruiloft! Het bos is een bijzondere plek voor een onvergetelijke huwelijksdag. Maar wat komt er allemaal bij dit decoratieconcept kijken? Van uitnodigingen en houten trouwringen tot bruidstaarten, wij zetten het voor je op een rijtje.  Zo plan je binnen een handomdraai een fantastische bosbruiloft en creëer je jullie eigen sprookje!
Inloggen