Trouwen in het buitenland

Zoek jij voor jullie bruiloft een wel heel bijzondere trouwlocatie? Wil jij een huwelijk met zongarantie, prachtige uitzichten en hagelwitte stranden? Dan is trouwen in het buitenland de oplossing. Hier vind je alle informatie!

Jambo Safari Club: dé Afrika specialist! Jullie huwelijksreis is iets dat jaren als mooie herinnering bij moet blijven en in Afrika vinden jullie alle ingrediënten om dat mogelijk te maken. Beleef een spannende safari op zoek naar de big five of geniet aan de mooiste tropische stranden. Jambo Safari Club stelt graag geheel in overleg een prachtige huwelijksreis samen naar Afrika.
De romantische Toscaanse bruiloft van Tammy & Luc Heb je die prachtige foto’s in de Trouwlocatie Special gezien? Ze zijn van de Toscaanse bruiloft van Tammy & Luc die met een handvol dierbaren in Italië getrouwd zijn. De romantische kleuren, de omgeving, de styling van de bruiloft en vooral het overgelukkige bruidsbaar leverden prachtige plaatjes op. Bekijk hier nog meer foto’s!
Met je bruidsjurk op reis: hoe neem je hem mee? Leuk: jullie gaan trouwen in het buitenland! Maarreh… hoe gaat dat met je bruidsjurk? Die wil je niet in je koffer proppen. Geen nood! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomjurk ongehavend op de plaats van bestemming te krijgen!
De tweede bruiloft van Danny & Ghislaine Tien jaar geleden mocht de hele wereld meegenieten van de traditionele bruiloft van Ghislaine en Danny. Ze stonden zelfs in Bruid & Bruidegom Magazine! Maar toen ze hun geloften wilden vernieuwen, moest het vooral intiem zijn: samen met dochter Marlou (9) op het strand in het zonnige Curaçao!
Het bruidswoordenboek: liefde in andere talen Ieder land heeft natuurlijk zo zijn eigen huwelijkstradities en –gewoontes. Én een eigen taal! Omdat het altijd leuk is om een kijkje over de grens te nemen, hebben we de leukste vertalingen van ‘bruiloft’, ‘ik hou van jou’ en ‘ja, ik wil’ opgezocht. Daar kun je indruk mee maken!
Inloggen