Sandra en Erik trouwden in het tropische Punta Cana in de Dominicaanse Republiek!
Gelukkig bruidspaar = een heel romantisch plaatje!
Een helderblauwe zee, een wit strand, je dierbaren en elkaar... wat wil je nog meer?
Soms vormt de taal een barrière, maar uiteindelijk krijgen Sandra en Erik echt een droombruiloft!
Bij een prachtige jurk horen natuurlijk hele mooie schoenen!

Grenzeloos getrouwd: Sandra en Erik in Punta Cana

Vijfsterrenresort,  helderblauwe zee, een wit strand en palmbomen. De bruiloft van Sandra (30) en Erik (42) in de Dominicaanse Republiek heeft alle ingrediënten voor een sprookje met mooie kleding, dierbaren en een droomlocatie.

Als Sandra en Erik op reis zijn in Punta Cana, de Dominicaanse Republiek, weten ze gelijk: hier willen we trouwen. Het stel hoeft niet lang na te denken over hoe ze hun bruiloft willen. Sandra: “We wilden de bruiloft graag klein en intiem houden, dus over de gastenlijst hoefden we niet na te denken. We vierden onze bruiloft met een select groepje van onze dierbaarste familieleden.”

Uitdaging
“Hoe goed je Engels ook is, in sommige landen kom je er niet altijd mee uit de voeten”, vertelt Sandra. “Tijdens de voorbereidingen op de bruiloft merkten we dat vooral de taalbarrière een uitdaging vormde. Het hielp om veel plaatjes te mailen om onze ideeën en de sfeer van onze bruiloft goed te illustreren.”

Droom
De bruiloft is net een sprookje. Erik: “De mooie kleding, onze dierbaren, het lekkere eten en drinken, en dat allemaal op zo’n droomlocatie.” Sandra: “Alleen onze hond en twee katten ontbraken, maarja, je kunt niet alles hebben.”

Onze tip!
Een goede tip van het stel: “Maak heel duidelijke afspraken en zet alles op papier. Zorg er daarnaast voor dat je al een paar dagen van tevoren op de locatie bent om rustig de laatste details door te nemen. En ook belangrijk: een weddingplanner die de taal spreekt en over een plaatselijk netwerk beschikt.”
Categorie:  Trouwen buitenland Tags: bruiloft, buitenland, over, de, grens, punta cana, dominicaanse, republiek, feest, trouwen, grenzeloos, getrouwd
Inloggen