Persoonlijke aandacht voor je gasten

Ze komen speciaal voor jullie en alléén voor jullie! Ze investeren in een feestelijke outfit en een cadeau en maken jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven. Natuurlijk hebben we het over de bruiloftsgasten! Zo zorg je dat ook zij een prachtige dag beleven.

Hey, hallo!
Het klinkt eigenlijk heel logisch, maar het is belangrijk om iedere gast persoonlijk te begroeten. Zorg ook dat jullie gedurende de dag tijd doorbrengen met alle gasten; of dat nou een kort gesprekje tijdens de receptie is, een bezoekje aan hun tafel tijdens het diner of een dans tijdens het feest. 

Zorg voor comfort
Bedenk goed wat jullie gasten nodig zouden kunnen hebben om comfortabel te kunnen zijn: dekentjes of omslagdoeken tegen de avondkou, parasols, waaiers of flesjes water tegen de hitte en slippers voor vermoeide voeten.

Houd de speeches kort
Speeches en stukjes kunnen leuk zijn op een bruiloft, maar het is belangrijk om ze niet te lang door te laten gaan. Houd speeches en de toost kort en bondig en vraag jullie ceremoniemeester om de stukjes over de dag of avond te verdelen en duidelijke instructies te geven over de lengte.

Wandel door memory lane
Maak jullie gasten écht onderdeel van jullie dag door ze op te nemen in het decor. Reserveer een plekje op jullie trouwlocatie, zoals de entree of het pad van de ceremonie naar de receptie en creëer een galerij met foto’s van jullie familieband en vriendschap. Het is een leuke ijsbreker.

Favoriete liedjes
Weet je hoe je de dansvloer vol krijgt? Door de favoriete liedjes van jullie gasten te spelen. Laat op jullie RSVP-kaartje een regel vrij waarop gasten hun favoriete dansnummer kunnen invullen en geef deze door aan de dj. Of laat gasten tijdens het feest verzoekjes indienen bij de dj.

Lekker loungen
Niet iedere gast wil de hele avond op de dansvloer staan. En sommige willen misschien helemaal niet dansen. Kies een rustig hoekje met sfeerverlichting en comfortabele stoelen en creëer een heerlijke loungehoek.

Bijzondere bloemenmeisjes
Betrek je oma’s bij een heel bijzonder onderdeel van jullie dag en vraag hen of ze de rol van bloemenmeisje op zich willen nemen.

Fijn dichtbij
Verander de opstelling tijdens de ceremonie zo dat jullie gasten in een cirkel om jullie heen zitten. Zo zijn jullie beter zichtbaar, voelt iedereen zich meer betrokken en creëer je een extra intieme sfeer tijdens de ceremonie. 
Categorie:  Bruidsgasten,  Huwelijksdrukwerk en bedankjes Tags: bruiloft, trouwen, huwelijk, gasten, aandacht, outfit, lounge, comfort
Gerelateerde inhoud
Inloggen