Mari van de Ven beantwoordt 3 beauty-vragen

Mari van de Ven behoort al jaren tot één van de beste visagisten en haarstylisten van Nederland. Hij verzorgt het haar en make-up van BN’ers als Yolanthe Sneijder Cabeau en Wendy van Dijk. Speciaal voor Bruid & Bruidegom Magazine geeft hij antwoord op drie beauty-vragen.

Hoe match ik mijn felgekleurde jurk het beste met mijn make-up?
Mari: “Draag je een trouwjurk in een felle kleur, dan heb je drie opties: 1 Houd je make-up heel naturel 2 Laat de kleur van je jurk terugkomen in je gezicht 3 Of maak het spannend en ga voor een compleet tegenovergestelde kleur dan die van je jurk. Let er bij felgekleurde make-up wel op dat je kiest voor één eyecatcher. Dus benadruk óf je mond óf je ogen.”

Hoe krijg ik mijn extreem korte en steile wimpers, mooi en vol?
Mari: “Als je heel steile wimpers hebt, behandel je deze eerst met een wimpertang en doe er dan een goede mascara op. Mocht dit niet helpen, dan kun je voor een vol effect ook kiezen voor nepwimpers of wimperextensions.”

Zijn smokey eyes een beetje too much voor overdag?
Mari: “Smokey eyes zijn ook overdag heel mooi, maar je moet er misschien wel een beetje het type voor zijn. Draag je normaal niet veel make-up, dan zou ik alleen ’s avonds smokey eyes doen. In plaats van zwart zijn de kleuren grijs, paars en bruin ook mooie alternatieven. Maar welke het mooiste is, hangt ook af van de kleur van je jurk.”
Categorie:  Bruidskapsels & Beauty Tags: Beauty, make-up, tips, beautytips, bruidsmake-up, visagie, bruidsvisagie, styling, gezichtsverzorging, visagie bruiloft, beauty tips, visagist, bruidsvisagie
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara