© Noa Johannes

Beautytips en tricks voor een stralende bruid!

Iedere bruid wil er natuurlijk geweldig uitzien op haar bruiloft! Maar hoe zorg je ervoor dat je lichaam schoon, verzorgd én ontspannen is? In deze beautycountdown staan alle tips & tricks voor een stralende trouwdag!

6 maanden
Welke bruid wil nou niet dat armen, buik en benen er op hun bruiloft net iets beter uitzien? Dit bereik je door regelmatig te sporten en gezond te eten. Veel bruiden raden Pilates aan als voorbereiding op de grote dag. Het maakt je lichaam gestroomlijnder én ontspannen!

Bezoek regelmatig een schoonheidsspecialiste en laat je huid goed verzorgen. Draag je een korte jurk? Dan zijn gladde en bruine benen een must. Gebruik een verstevigende bodylotion voor een optimaal resultaat.

4 maanden
Rust én ontspanning: er is geen betere verwennerij voor je huid, haar en lichaam. Neem dus regelmatig tijd voor jezelf. Ga een dagje naar de sauna of houd een spadag thuis met een lang bad en een voedend en verzorgend gezichtsmasker. Ook regelmatig een haarmasker doet wonderen. Was je haar ’s avonds, doe het masker erin en spoel het pas ’s ochtends uit.

Maak alvast een afspraak met je kapper en visagiste voor een proefkapsel- en makeup. Zo kunnen jullie kijken wat je het beste staat en heb je genoeg tijd om de perfecte bruidslook te vinden.

4 tot 2 weken
Tijd voor een bezoek aan de tandarts. Laat je tanden grondig reinigen en plaque verwijderen. Als je echt stralend witte tanden wilt, kun je overwegen om je tanden te laten bleken.

Als je lekker bruin wilt zijn op je bruiloft, kun je naar de zonnebank, maar een ander alternatief is de spray tan. Probeer hem voor je bruiloft al een keer uit om te zien hoe je huid erop reageert.

Nog 1 week
Ga deze week nog even langs de kapper om je haar in model te laten knippen en eventueel kleur bij te werken.

Je handen zullen op je bruiloft in de spotlights staan, goede reden dus om nog een afspraak bij de schoonheidsspecialiste te maken!

Je wilt vast heerlijk gladde benen en een haarloze bikinilijn en dan niet alleen op je trouwdag zelf, maar ook tijdens jullie huwelijksreis. Dan is harsen een ideale oplossing.

Nog 1 dag
Deze dag draait om ontspanning. Reinig je huid en laat het tot rust komen. Overleg met je kapper of het beter is om je haar ’s avonds te wassen of toch op de ochtend van je bruiloft. Leg ook alvast de spulletjes klaar die je morgen nodig zult hebben!

De bruiloft
Vandaag is het zover! Voordat je je jawoord kan geven, word je eerst nog even flink in de watten gelegd. Trek minimaal twee uur uit voor alle voorbereidingen; zo kun je je in alle rust klaarmaken.
Categorie:  Bruidskapsels & Beauty Tags: beauty, bruid, bruiloft, wedding, tips, tricks, voorbereiding, verzorging, lichaam, huid, haar
Gerelateerde inhoud
Inloggen